6 dolog, amiért nehéz kijönni egy Oroszlánnal

2020.augusztus.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Oroszlán a zodiákusok született vezetője. Ha ebben a jegyben születtél, akkor intelligens vagy, melegszívű és bátor. Kalandor vagy, akinek célja, hogy megteremtse az egyensúlyt a társadalmi kötelezettségek, az intenzív élet, a munka és a lazítás között. Sokkal több van mindezek mögött, amit csak akkor tudnak meg az emberek, ha megismernek.

Rengeteg pozitív tulajdonságod van. Gondoskodó vagy, optimista, mint az fentebb is áll, született vezető, kedves és védelmező, hűséges, őszinte és élénk lélek vagy.

Viszont ha bevallod, ha nem, negatív vonásokkal is büszkélkedhetsz, amik megnehezítik, hogy azok, akik nem ismernek, kijöjjenek veled. Csekkold le őket!

Gőg

Időnként az erőfölényed és a magabiztosságod inkább arroganciának és gőgnek tekinthető. A megnyilvánulásaid szinte csöpögnek a magabiztosságtól. Úgy gondolod, hogyha te jutottál először következtetésre valamiben, akkor neked van igazad. Az a fajta magabiztosságod, amivel az embereket irányítod, hamar átcsaphat arroganciába is. Lehet, hogy egy kicsit énközpontú vagy, és azt hiszed, hogy te tudsz mindent a legjobban. Szívesen osztogatsz tanácsot, de te nem nagyon örülsz annak, ha valaki neked akar tanácsot adni.

Rugalmatlanság

A rugalmatlanság nem csak mások számára kényelmetlen, hanem neked is könnyen azzá válhat. Ha a fejedbe veszel valamit, akkor ahhoz ragaszkodsz, és tűzön-vízen át kitartatsz a magad igaza mellett. Akkor is, ha végül rájössz, hogy még magadnak sem tetszik az ötlet

Lustaság

Attól, hogy tele vagy ambícióval és lelkesedéssel, nyugodtan elismerheted, hogy igenis lusta vagy. Ha van lehetőséged, akkor mindig a könnyebb utat választod. Különösen lustává válsz, ha a helyzetből adódóan ezzel "menőnek" tűnsz.

Az Oroszlán jegyűek 5 legjellemzőbb tulajdonsága

Az Oroszlán jegyűek 5 legjellemzőbb tulajdonsága

Túlzott büszkeség

Az Oroszlánok a sörényes állat büszkeségével és dicsőségével születnek. Makacs büszkeséggel tudsz ragaszkodni a téves elképzeléseidhez is. Nehéz neked az önreflexió és sosem fogadod el a hibáidat, valamint csak nehézkesen tudod elfogadni azt, ha valakinek igaza van.

Hatalmaskodás

Oroszlánként nehéz megtanulnod, hogy mikor hagyd abba az uralkodást, és kezdj el figyelésre, meghallgatásra koncentrálni. Emiatt rendkívül domináns vagy, és elnyomod a körülötted lévőket. Mindig meg lesz az igényed, hogy a körülötted lévők tiszteljenek, és elvárod, hogy behódoljanak neked. Beavatkozhatsz más ügyébe, parancsolgathatsz, zaklathatsz és elvárod, hogy mindenki egyet értsen veled, mindenféle felszólalás nélkül. Ha nem tudod kontrollálni a körülötted lévőket, akkor frusztrált leszel, és ezen a tüzes temperamentumod csak dob.

Féltékenység

Mindig te akarsz lenni a legjobb, legfényesebb és legszebb a vidéken. Szimplán utálod, ha valaki túlragyogja a te fényedet, legyen ez bármilyen okból. Ha ez bekövetkezik, akkor féltékeny leszel, és eluralkodik rajtad a versenyszellem. Nem habozol, ha hazudnod kell, és trükköket kell bevetned ahhoz, hogy a riválisodat ellehetetlenítsd.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője