Ők a legőszintébb csillagjegyek - Köztük vagy?

2022.június.1.

Te vagy a csapatodban a legőszintébb? Mindig mindenkinek elmondod a véleményed legyen szó rossz vagy jó dolgokról? Lehet, hogy most kapsz rá választ, hogy miért.

Ők a legőszintébb csillagjegyek - Köztük vagy?
Fotó: Pexels, Montázs: Glamour

A csillagjegyeken túl az aszcendensed és holdjegyed is nagyon könnyen befolyásolja ezt a tulajdonságodat. Ugyanis, ha nem tartozol a most felsorolt csillagjegyek közé, de például az aszcendensed ezek egyike, akkor könnyen lehet, hogy valamilyen szinten te is másoknál őszintébben nyilvánulsz meg mások felé.

Na de ne is húzzuk tovább az időt, fedjük fel a leplet, kik az őszinteség királynői és királyai!

Kos (március 21 - április 19.)

Egy ambícióval teli ember vagy, aki néha kicsit túlbuzgó. Ha valami mellett elhatározod magad, az biztosan úgy is lesz. A Kos csillagjegy uralkodó holdja a Mars, ami a motiváció, a határozottság, a szex, a düh és a háború holdja. Mivel tűz jegyű vagy, ezért sokszor hagyod, hogy a szenvedély vezessen, de pontosan ezért, ha valamit kitalálsz, azt meg is teszed. Az őszinteség meghatározza az alapvető identitásod. Ezen felül pedig értékeled a hitelességet, ami szintén az őszinteséghez kapcsolódik.

Rák (június 21 - július 22.)

Természetedből fakadóan őszinte vagy. Az uralkodó holdad maga a Hold, amely a legbelső énünket irányítja - és mivel sok időt töltesz az önfejlesztéssel, így hiteles tudsz lenni, és hű önmagadhoz, a véleményedhez. Az érzelmek kifejezése is nagyon fontos számodra legyen szó szeretteidről vagy önmagadról. És pontosan emiatt tudsz nagyon őszinte lenni, ha az érzelmek kifejezéséről van szó.

Bak (december 22 - január 19.)

Talán az egyik legőszintébb ember vagy, ha a szándékaidról van szó. Szereted tartani a tradíciókat, ami egyszerre tesz szentimentálissá és őszintévé. Barátaid és ismerőseid biztosak lehetnek benne, hogy őszinte véleményt kapnak tőled, legyen az pozitív vagy negatív. Az uralkodó holdad a Szaturnusz, emiatt egyik fő erényed, hogy céltudatos és felelősségteljes vezetővé válhatsz. Mindig megpróbálod kihozni a legjobbat azokból, akiket szeretsz. Neked idő kell, hogy megnyílj másoknak, és csak akkor mutatod ki igazán az őszinte oldalad, ha megvan a kellő bizalom a másik felé.

Vízöntő (január 20 - február 18.)

Ha arról van szó, hogy ki a legőszintébb önmagához, akkor biztosan te nyersz Vízöntő. Híres vagy arról, hogy kimondod, amit gondolsz és ezt általában a legtöbb átgondoltsággal teszed. Szereted mindenben megtalálni a logikát és ismert vagy arról, hogy ha valamiben nem vagy biztos, akkor azt darabokra szedve, minden oldalról megvizsgálva, addig elemzed, amíg meg nem érted. És ha ez megvan és elhatározod magad valami mellett, akkor onnan nem hátrálsz. Mindezek mellett pedig őszinteséged a döntésekig is elkísér, ugyanis lehetetlen, hogy egy Vízöntő ne őszintén cselekedjen.

Ez is érdekelhet

Az egyenlő munkamegosztás a kiegyensúlyozott párkapcsolatok alapja és pont

Az egyenlő munkamegosztás a kiegyensúlyozott párkapcsolatok alapja és pont

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő