A hazugságok ma különösen komoly problémákat okozhatnak - Egymondatos horoszkóp: május 23.

2020.május.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A barátságtalan Merkúr-Neptunusz rezgések fokozott óvatosságra intenek: ábrándokba menekülés helyett igyekezz megőrizni kapcsolatodat a valósággal, nehogy valamilyen tévedés, intrika, átverés, önámítás vagy csalás áldozatává válj. Vigyázz a jó híredre, ne árulj el magadról bizalmas információkat, de ha valaki hazudik neked, titkol valamit előtted, megszegi ígéretét, ez alapos okot szolgáltat a kapcsolat felbontására. Ködös elképzelések, hazugságok, csúsztatások, intrikák, kommunikációs zavarok okozhatnak problémákat ezen a napon, de az utazásokkal, megállapodásokkal, alkohollal vagy a drogokkal összefüggő problémák is kínos perceket szerezhetnek.

A hazugságok ma különösen komoly problémákat okozhatnak - Egymondatos horoszkóp: május 23.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne írj alá szerződést, és ha kínos pletykába keveredsz a munkahelyeden, tanulj az esetből, és a jövőben sokkal jobban gondold meg, hogy kivel állsz szóba.

Bika (04. 21-05. 20.) Barát, gyerek vagy éppen a kedvesed elaltatva éberségedet megpróbál visszaélni jóhiszeműségeddel, vagy a valóság eltorzításával próbál megrövidíteni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyeden nem bízhatsz senkiben, kínos pletykába keveredhetsz, vagy ellened használnak fel egy rólad szerzett információt, de tévedéseidért is fizetned kell.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma vessél el mindent, ami irreális vágyak szüleménye, ne írj alá szerződést, és vigyázz, mert valaki olyasmit ígérget, amit esze ágában sincs betartani!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mindegy, hogy kapcsolataidban vagy az üzleti világban azért cselekszel a tények ellenére, mert rosszul ismered őket: ma csak veszteségre számíthatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valaki megszegi ígéretét, és olyan helyzetet teremthet egy rosszindulatú kijelentésével, amely kedvezőtlen színben tűntet fel téged főnököd vagy partnered előtt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne változtass állást, ne hozz fontos döntést peres ügyben, vizsgádon jelents beteget, a munkahelyeden pedig kerüld a bajkeverőket!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy szerelmi vagy üzleti kapcsolathoz ne fűzz nagy reményeket, de a tartozásaidról ne feledkezz meg, és ha valaki lenyúlja a pénzedet, lépj ki a "körből"!

Nyilas (11. 23-12. 21.)
Ha elfelejted bezárni az ajtókat, nemkívánatos vendégek foszthatják ki lakásodat; ne élj együtt olyasvalakivel, aki hazudik, aki nem tartja be azt, amit megígért!

Bak (12. 22-01. 20.) Legyél óvatos, ha szerződést kötsz, nehogy csapdába sétálj, a közlekedéssel is lesz épp elég bajod, ráadásul a munkahelyeden is zűrös helyzet alakulhat ki.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szerelemben, anyagiakban maradj kapcsolatban a valósággal: ma csak egyet tehetsz: őszintén szembenézel a tényekkel, és tisztázol egy kétértelmű helyzetet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ismerd fel, hogy az összeköltözés nem alkalmas a törvényes házasság siettetésére, és ha valaki megpróbál belekényszeríteni egy döntésbe, próbáld húzni az időt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője