A józan ítélőképességed ma el is felejtheted - Egymondatos horoszkóp: November 17. szombat

2018.november.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Halakban lévő Hold quadrát fényszöge a Nyilas-Merkúrral arra figyelmeztet, hogy azonnal vedd észre, ha valamely téma nem kívánatos. Mivel a Hold a Neptunusszal is együttállásba kerül, a józan ítélőképesség ma hiánycikknek számít. Megeshet, hogy bizonyos kaotikus események miatt elkésel egy fontos megbeszélésről, vagy hiába kell várakoznod valakire. Ráadásul a mobilod is a legalkalmatlanabb időben merülhet le. A mai napra érvényes jelszó: több objektivitás! Este viszont, amikor a Hold a Plútóval barátkozik, kifoghatsz magadnak egy törtető üzletembert, aki fontosnak tartja a rendezett magánéletet, és akivel talán együtt is dolgozhatsz.

Kaotikus
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Valószínűleg könyvekről és külföldi szokásokról társalogsz, de amikor egyik kollégád vagy rokonod kerül szóba, sok pletykáról el tudod képzelni, hogy igaz.

Bika (04. 21-05. 20.) Sikereid nem indokolják, hogy legjobb barátaid előtt megjátszd magad, ha valaki, hát ők tudják, hogy honnan jöttél, hogy győzelmeid mögött rengeteg segítség van.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valaki folyton bírálgat, magad is elhiszed, hogy valami nincs rendben veled, de a párodnak nyugodtan kibeszélheted magad, neki elmondhatod, mi bánt.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha kiszínezed mások megjegyzéseit, elmesélsz egy történetet, túl sokat kérdezel, túl sok részletbe bocsátkozol, akkor ne csodálkozz, miért nem haladsz a munkáddal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Anyagi téren kellően józannak kell lenned, amire nem telik, arról mondjál le, de üzleti és szerelmi ügyekben ne hagyd magad átejteni, beleköpni a levesedbe.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha könnyen megbántódsz, és mindent felveszel, amit mások mondanak, és csak a hízelgést tudod elviselni, ebben az esetben vastagabb védőburokra van szükséged.

Ez a horrorfilm passzol hozzád a csillagjegyed szerint

Ez a horrorfilm passzol hozzád a csillagjegyed szerint

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne ülj fel a pletykáknak, ne engedd magad lebeszélni meggyőződésedről, elképzeléseidről, az ostobaságokra pedig semmi esetre se válaszolj!

Skorpió (10. 24-11. 22.) A hétvégédbe iktasd be a romantikát és a kedvesedet, akinek az a feladata, hogy kikapcsolódást biztosítson számodra az üzleti élet megpróbáltatásai közepette.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A családi élet, akárcsak az üzlet, sokkal hatékonyabban működik, ha minden tagja tisztában van a feladataival, és világos kommunikáció zajlik a felek között.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma könnyen eltévesztesz dolgokat, késéseddel galibát okozol, de ne legyél túl hiszékeny, ha bármilyen kétséged van, előbb kérdezz, mielőtt mondanál valamit.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Valaki megígér mindent, pénzt vagy új állást, csak teljesítsd óhaját, a jutalom valóban ígéretesnek tűnik, érj azonban csak a közelébe, menten semmivé foszlik.

Halak (02. 20-03. 20.) Próbálj szó nélkül túllépni egy kellemetlen ügyön, de egy munkahelyi vagy családi vitában ne hagyd, hogy valaki a szájadba rágja a választ, menj inkább moziba.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss szülinapi fotó! Elképesztő, mekkorát nőtt a 6 éves Lajos herceg

Friss szülinapi fotó! Elképesztő, mekkorát nőtt a 6 éves Lajos herceg

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője