A legnagyobb küzdelem benned zajlik ma - Egymondatos horoszkóp: Január 22.

2021.január.22.

A Bika jegyében lévő Mars és a Vízöntő-Jupiter barátságtalan fényszöge miatt a politikai, anyagi és világnézeti konfliktusok előre nem látható következményekkel járhatnak. A Mars és a Jupiter felébreszti bennünk a harcost, miközben vigyáznunk kell, hogy ne essünk túlzásokba, ahogy azt a Jupiter szereti. Mint mindig, az igazi küzdelem csak magunkban zajlik, ezért nem kívülre kell néznünk, hanem magunkkal kell foglalkozni. A nap mottója: ′′Az, hogy mit gondolsz magadról, sokkal fontosabb, mint amit mások gondolnak rólad. Fennáll az immunrendszer gyengülésének kockázata és a májgyulladás veszélye. A nap rizikója: elhamarkodott, rossz döntések, pénzveszteség. Ez az időszak nem alkalmas jogi kérdések tisztázására. A Jupiter-Mars kapcsolat türelmetlenséget, gátlástalanságot és gondatlanságot okoz. Legyél óvatos, akár sportolsz, akár autót vezetsz vagy vitát provokálsz. Gyakorold a toleranciát még akkor is, ha ez nehéz. Ez a konstelláció több napig érvényes.

A legnagyobb küzdelem benned zajlik ma - Egymondatos horoszkóp: Január 22.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Ha tudomásul veszed, hogy az ember nem tökéletes, megérted, hogy ha emberek ártanak neked vagy kihasználnak, ezt csak azért tehetik, mert megengeded nekik.

Bika (04. 21-05. 20.) Legyél résen, mert a mértéktelenség és az etikátlan ügyletek napja a mai - ha nem értékelik megfelelően a munkádat, ne menj fejjel a falnak, ne provokálj konfliktust.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha hivatalos ügyet intézel, készülj fel alaposan, mert szerencsére nem nagyon számíthatsz; kerüld az etikátlan magatartást, de ne bízz se barátban, se a párodban!

Rák (06. 22-07. 22.) Ne adj ki a kezedből hitelkártyát, ne legyen közös számlád a pároddal, és ha valakit nem ismersz elég jól, azzal nem szabad közös üzleti manőverbe bocsátkoznod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kerüld a konfliktusokat, a pereskedéssel fenyegető ügyleteket, mert nagy a veszély, hogy a munkahelyeden vagy a magánéletedben vérig sértesz valakit.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma szembekerülhetsz a hatósággal, de még a munkahelyeden is tanúja lehetsz néhány kínos jelenetnek - jól teszed, ha kitérsz életed párja és kollégáid útjából.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Adózással kapcsolatos mulasztásra, titkos viszonyra ráfázhatsz, ráadásul jelentős anyagi veszteség nélkül sem tudsz kilépni egy megromlott kapcsolatból.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tűzzel, elektromossággal kapcsolatos veszélyek, és ha a párod olyan szabályok szerint játszik, amelyeket nem tudsz elfogadni, akkor se fenyegetőzz szakítással:

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkaviszonyod véget érhet; mostanában nagyon könnyű belebukni a kockázatos vállalkozásokba, és ha tévedhetetlennek hiszed magad, könnyen pórul járhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Párkapcsolatodban nehéz elkerülni az anyagi vitákat mégse menj bele megnyerhetetlen helyzetekbe, de a kockázatos pénzszerzési stratégiákat is felejtsd el.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne foglalkozz ingatlanügylettel, mert a bukás elkerülhetetlen, családi vagy jogi konfliktus kitörése esetén legyél célratörő, de inkább egyezkedj, mint csatázz.

Halak (02. 20-03. 20.) Indulatosságod miatt baleset érhet, rosszul értelmezett tekintélyféltésből nem ismered be tévedésedet, de a csillagok bírságveszélyt is jeleznek.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!