A ma esti buli tartogat meglepetéseket - Egymondatos horoszkóp - szeptember 22. szombat

2018.szeptember.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Merkúr a mai naptól kezdve október 10-ig a Mérleg jegyén halad át: tárgyalásaidon a diplomácia lesz legfőbb erősséged.

A ma esti buli tartogat meglepetéseket - Egymondatos horoszkóp - szeptember 22. szombat
Fotó: giphy

A Vízöntő-Hold délelőtt alkalmas műszaki cikkek vásárlására, a nap második felében viszont, amikor a Halak-Hold az Uránusszal és a Szaturnusszal barátkozik, rendelkezel a lelki ráhangolódás különleges adományával. Csodálod a szépséget, élvezed a művészeteket, szerelmi játékodnak viszont nem szabad az erotikát és a titokzatosságot nélkülöznie. Ügyesen úszhatsz az árral gazdag és hatalommal rendelkező ismerőseid sodrásában.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha ugyanahhoz a társasághoz tartoztok, ma összefutsz a barátnőddel, de ne akard úgy mozgatni főnöködet egy láthatatlan szálon magad körül, mintha báb volna.

Bika (04. 21-05. 20.) Bekapcsolódhatsz a környezetvédelembe, de nem érted az ellentmondásokat egyik barátnőd körül, ám a politikai hovatartozása nem aggaszt túlságosan.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Főnököd, szeretőd vagy egyik üzletfeled nem csinál titkot belőle, hogy nehezen kezelhető csajszi vagy, azonban a mai megbízásodat biztosan el fogod végezni.

Rák (06. 22-07. 22.) Nincs abban semmi rossz, ha azt akarod, a megfelelő férjanyag legyen művelt és társasági ember, de arra semmi szükség, hogy az ő feladatait is magadra vállald.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy a mai randid után még vissza kell menned az irodába, ha nem akarsz csalódást okozni a főnöködnek, de vajon megfizetik neked a túlórákat?

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a párod vagy egyik barátnőd zárt világban él, és csak a saját fajtájával érintkezik, ma sikerül elsajátítanod a megfelelő viselkedést, és tudsz bánni vele.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Túl kellene lépned azon, hogy csak a testi vonzódásra gondolsz egyik ügyfeleddel, de meg kell bizonyosodnod arról, hogy többre tart egy találékony szeretőnél.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha őszinte akarsz lenni magadhoz, be kell ismerned, hogy egy Halak vagy Bika különös érzelmeket vált ki belőled, viszont örülsz, hogy vele töltheted a hétvégét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha családi vállalkozásban nőttél fel, tudnod kell, milyen fontos a jó kapcsolat az ügyfelekkel, de munkatársaid és rokonaid bizalmát is ki kell érdemelned.

Bak (12. 22-01. 20.) A munkádat ugyan mindenek elé helyezed, lázas tevékenységed ellenére azért megjelensz a mai bulin, hogy a pasidnak bebizonyítsd, milyen az, amikor szórakozol.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az anyagi siker utáni vágyad ma nem elég határozott, és ha rendezetlen családban élsz, kevés az esélye annak, hogy az üzleti életben boldogulni tudsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha délután is bokros teendőid vannak, de később valami folytán mégis szabad lennél, akkor menjetek el a pasiddal a kedvenc bárodba, és hajtsatok le egy pár koktélt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője