A mai nap a csapatmunkáé! - Egymondatos horoszkóp - November 24. péntek

2017.november.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vízöntőben lévő Hold erősíti a függetlenség és a tolerancia szellemét, kedvez a csapatmunkának és barátságos, társaságkedvelő hangulatot áraszt. Óvakodj viszont azoktól a barátaidtól, akik túlságosan szoros kötödésre vágynak, vagy megpróbálják korlátozni önállóságodat. A nap második felében viszont, amikor a Holdat a Skorpió-Jupiter támadja, a hagyományos családi programok és a házimunka nem tartoznak kedvenc foglalatosságaink közé. Mivel a férfiakat jelképező Nap a birtoklásra hajlamosító Skorpióban áll, ne csodálkozz azon, ha a párod féltékenyéggel reagál, ha másoknak több figyelmet szentelsz, mint amennyit az ő számára.

A mai nap a csapatmunkáé! - Egymondatos horoszkóp - November 24. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Társaságodban felcsillan a gyors meggazdagodás lehetősége számodra, de más kérdés, hogy mekkora árat kell fizetned érte, hiszen a gazdagságot sem adják ingyen.

Bika (04. 21-05. 20.) Csalódás érhet, amikor jobban megvizsgálod egy szakmai vagy üzleti elképzelésedet, makacsságoddal pedig ne tedd próbára munkatársaid és partnered türelmét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel szellemi téren magasan fölényben érzed magad mindenkinél, fogd vissza önteltségedet, és inkább egyik menő kollégádra akarj kedvező hatást tenni.

Rák (06. 22-07. 22.) Miközben egyik munkatársadat vagy szeretődet figyeled, új érzések kerítnek hatalmukba, elkezdesz szemérmetlenül flörtölni, de törj össze ma túl sok férfiszívet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy jól körbehatárolható képed van az otthonodról, és az összeköltözésről, ez viszont most egyáltalán nem vág egybe pillanatnyi helyzeteddel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha képtelen vagy szembenézni még egy ugyanolyan, egyforma munkanappal, akkor próbáld meg elképzelni, milyen is lenne az életed a pasid mellett.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha befektettél néhány hetet abba, hogy elérj valamit pasifronton, eközben a saját kereseted ellen is téve, ma tudatára ébredhetsz annak, hogy mit veszítettél.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rokonaid túl sokat várnak el tőled, legalábbis így érzed, vagy válaszút elé állítanak, de ne hamarkodd el a döntést, ugyanis a függetlenségedbe kerülhet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha szeretnél beiratkozni valami továbbképzésre, csak pénz kérdése az egész, és ha a mai napon az első sávba kanyarítod az agyadat, az eredmény mennyei lehet.

Bak (12. 22-01. 20.) Szimatolj a pénzvilágban: egy hirtelen kínálkozó pénzügyi lehetőség kihasználásával nagyot "kaszálhatsz", de hajlamos vagy a könnyelműségre, szórod a pénzt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel a trendi és a szándékosan feltűnő megjelenés között óriási különbség van, észre fogod venni, hogy főnöködnek és kollégáidnak is lesz ellened kifogása.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma nagyon nehéz megtalálni az arany középutat a túlzott rámenősség és az óvatoskodás között, viszont ha távolságot tartasz a párodtól, nem kaphatsz sebeket.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője