A mai szerencsés csillagállás beragyogja kapcsolataidat - Egymondatos horoszkóp - január 22. kedd

2019.január.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A mai napon, amikor a Vénusz, a kis szerencse bolygója karöltve jár a nagy szerencse planétájával, a Jupiterrel, eszed ágában sincs lemondani egy kalandos utazásról és a férfiak társaságáról.

A mai szerencsés csillagállás beragyogja kapcsolataidat - Egymondatos horoszkóp - január 22. kedd
Fotó: gihpy

Külfölddel kapcsolatos ügyletből, üzleti útból, kapcsolatrendszeredből profitálhatsz, valaki megmutathatja neked álmaid városának legérdekesebb látványosságait, ráadásul a pénz is könnyebben jön, mint máskor. Házassági ígéretre, esküvőre vagy eljegyzésre is sor kerülhet, de csak a zsírokat és a cukrot tartalmazó fogásokra mondj nemet – ez a konstelláció ugyanis hajlamosít hízásra.

Kos (03. 21-04. 20.) Megrendelheted a menyasszonyi ruhát; ha a párod külföldön él, a házassággal külföldi állampolgársághoz juthatsz, sőt még jogi ügyekben is mázlid lesz.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy jó üzleti ajánlatot vagy új befektetőt kínálhat tálcán a nap, ráadásul üzleti partnereddel árukapcsolásként még a szex is a legnagyobb megelégedésedre alakul.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szakmai együttműködéseiden áldás lesz, rendezheted jogi, peres ügyedet, de az sem kizárt, hogy találkozol valakivel, akivel el tudnád képzelni az életed.

Rák (06. 22-07. 22.) Válogathatsz a legjobb munkák közül, a társkeresés legkitűnőbb útja pedig, ha az irodában keresed a szerelmet: vonzóvá válhatsz egy kolléga vagy ügyfél számára,



Oroszlán (07. 23-08. 23.) Művészként, szerencsejátékosként a sors kegyeltjének érezheted magad, jómódú pasi esedezik a kegyeidért, ráadásul a bébi-projektet is beindíthatod.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai szerencsés csillagállás beragyogja családi kapcsolataidat, a pasidat is vendégül láthatod, de az sem kizárt, hogy jó érzéked van az ingatlanbizniszhez.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai napon dicsérni fognak, kellemes utazásban lesz részed, ügyesen vásárolsz, az üzletkötés, a hivatalos kiruccanás mellé pedig belefér egy kis flörtölés.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Pénzügyeidre a szerencse napja virrad fel: ha a partnered jól keres és helyreállítja a családi költségvetést, talán egy nagyobb beruházásra is elszánjátok magatokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az élet napos oldalán jársz: barátnőd munkát szerezhet, művészek társaságába kerülhetsz, de kreatív személyiségként te is valami maradandót alkothatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a cégnél balekot keresnek, gondoskodj arról, hogy ne téged válasszanak, de ha nem akarsz nemkívánatos botrányhősnő lenni, ne kezdj ki a főnököddel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma mindent elérhetsz: egyik üzletfeled vagy befolyásos barátod segíthet új lakást keresni - az illető összeköttetései mostanában valóban hasznosak lehetnek.

Halak (02. 20-03. 20.) Karrieredet, vállalkozásodat felvirágoztathatod, de ha nem fogod vissza magad, könnyen az ágyban köthetsz ki a főnököddel, ahol igencsak jól érzed magad.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ezt nem láttuk jönni: Kamilla királyné is belekóstolt a meztelenruha-trendbe

Ezt nem láttuk jönni: Kamilla királyné is belekóstolt a meztelenruha-trendbe

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője