A Merkúr kezdi a hátrálást, ez tudod mit jelent - Egymondatos horoszkóp: Június 18.

2020.június.18.

A Bika-Hold délelőtt a Marssal, nap közepén a Plútóval és a Jupiterrel zár be barátságos fényszöget: vállalkozásaid, anyagi ügyeid szerencsésen alakulnak, így meg tudsz tenni egy lényeges lépést. Valaki, aki csodálja üzleti érzékedet vagy művészi adottságaidat, meghívhat ebédelni, de mivel a Rákjegyében lévő Merkúr elkezdi hátramenetét, ne hagyd, hogy elcsenjék üzleti vagy befektetési ötleteidet. A pasiddal megoszthatod az ínyencségek iránti szeretetedet, s bár a szexet nem hagyod gyorsan lezavarni, de a csokoládét akár nemi ajzószerként is bevetheted. Valami különleges nap lesz ez a mai: fejedelmi vacsora, finom italok, de legyél kevésbé maradi, a szerelmeskedést ne csak elsötétített hálószobában tudd elképzelni!

Kos (03. 21-04. 20.) Valamilyen anyagi ügyben kisebb csalódás érhet, ami arra késztet, hogy egy bizonyos kérdést reálisabban szemlélj, s így végső soron ez a tapasztalat is javadra válik.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy étteremben, üzleti találkozón vagy utazás közben összefuthatsz a Nagy Ővel, sőt néhány pohár pezsgő elfogyasztása után talán együtt mentek az ágyba is.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a veszteségtől való félelemmel vágsz bele valamibe, bizonytalanságodat kisugárzod környezetedre, de a házasság megoldaná anyagi gondjaidat.

Rák (06. 22-07. 22.) Jóllehet érzed, hogy a párod, akivel nem tanácsos szembekerülni, uralkodni akar feletted, barátnőid társaságában nem tudsz semmilyen érvet felhozni ellene.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Amíg az irodában és az üzleti életben megmaradsz nem követelődző elvárásoknál, akkor is megőrzöd lelki békédet, ha nem kapod meg, amit akartál.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha mindig is szerettél volna családot, csak hiányzott a megfelelő férj, mostanában több alkalmas jelölt is akad, és pontosan tudni fogod, melyik a legjobb közülük.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Izgalmasabbnak találod, ha titokban tarthatod munkahelyi viszonyodat, de ingatlanvásárlással kapcsolatban több szerencsés helyzetet tartogat a mai nap.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha mereven ragaszkodsz igényeidhez, csökkented esélyeidet, hogy megkapd a párodtól vagy tárgyalásod során, amit akarsz, de ma nem élsz úgy, mint egy apáca.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A pénzügyek területén találod meg a legjobb megoldásokat, de mivel nem ehetsz annyit, amennyit akarsz, ahhoz, hogy formában maradj, ússz vagy, emelj súlyt!

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy igaza van egyik barátodnak: vágyaid tárgya talán tényleg arra vár, hogy te tedd meg az első lépést – ezt mindenképpen meg kell kockáztatnod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha fontos számodra a családi béke, akkor tegyél valamit a rokonaidért: nem kell költséges dolognak lennie, csakis a figyelmesség és a jó ízlés számít.

Halak (02. 20-03. 20.) Flörtölj a kávéház teraszán, de nagy társaságban is felhívhatod magadra a figyelmet, s egy szakmai szövetség révén a hivatásodban Isten felviszi a dolgodat.

Ez is érdekelhet

A L’Oréal és a Clue applikációjával egészségesebb lehet a bőr a menstruációs ciklus alatt

A L’Oréal és a Clue applikációjával egészségesebb lehet a bőr a menstruációs ciklus alatt

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla