A mértéktartás ma nem éppen az erős oldalad - Egymondatos horoszkóp: február 16. Vasárnap

2020.február.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Nyilas jegyében haladó Hold hatására a hét utolsó napján eluralkodik rajtad az optimizmus. Előnyös tulajdonságod idealisztikus lelkesedésed, de a tisztességtelenséget határozottan elutasítod. Mivel képtelen vagy elviselni a kényszerhelyzeteket, ne hagyd magad a házi tűzhelyhez kötözni, amikor úgy érzed, mindenképpen ki kell mozdulnod otthonról. A mai nap kedvez a sportolásnak, az utazásnak, egy gyorstalpaló tanfolyam elvégzésének, de tartsd tiszteletben partnered és szeretteid szabadságát. A Nap még a Vízöntőben jár, ma még az is elképzelhető, hogy egyik barátodban fedezed fel az ideális szerelmi partnert.

A mértéktartás ma nem éppen az erős oldalad  - Egymondatos horoszkóp: február 16. Vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Jól teszed, ha a mai napra időzíted utazásaidat, a kapcsolatfelvételt külföldi rokonaiddal, de az sem árt, ha némi időt szánsz comb- és a farizmaid erősítésére.

Bika (04. 21-05. 20.) A szex olyan intim tapasztalat, amit pároddal közösen megszerezhetsz, de kiszámolhatsz egy kevés pénzt is, és rábízhatod egyik rokonodra, hogy fektesse be.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Még egy tőled magasabb végzettségű pasi is tudja, hogy sok olyan dolog van, amit nem tud: ne hagyd, hogy túl okosnak érezze magát hozzád képest!

Rák (06. 22-07. 22.) Szükséged van a meleg fészekre, ám ha éppen úgy szükséged van a szabadságra, menj ki a nagyvilágba, vagy keress olyan munkát, ami külföldre szólít.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kedvesed új szenvedélyének, egyik sportágnak hódol, hagyd, hadd élvezze – egészen addig, amíg hobbija nem megy a közös együttlétetek rovására.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kedvező időpont zöldség és gyümölcs tartósítására, de ha a combjaidon, a csípődön vagy a popsidon van némi felesleged, ma mindenképpen dolgozz rajta.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bármilyen társaságban, ahol emberekkel kell foglalkoznod, kiválóan megállod a helyed, rokonaidat, kollégáidat pedig a legészrevétlenebbül tudod befolyásolni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A tudás hihetetlenül értékes áru, ami eladhatsz, ezért ha nincs mások számára fontos információd, akkor arra kényszerülsz, hogy befektess ennek megszerzésébe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Utazásra, sportolásra az egyik legjobb nap a mai, de fizikai vonzalom könnyen elvakíthat: ha kapcsolatod kizárólag a szexen alapul, ne számíts tartós kötelékre.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a párod visszahúzódik a barlangjába, engedélyezned kell a távolságtartást: ha lelkiismeret-furdalást keltesz benne, az elfordíthatja tőled kedvesed szívét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)
Ma könnyen barátkozol, de mivel a barátságaidat akkor is rettenetesen fontos akkor is fenntartanod, ha új pasid van, szervezz meg egy görbe estét.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma képtelen vagy elviselni a kötöttségeket, a mértéktartás sem éppen az erős oldalad, és ha egy munkahelyi szerelem nagyon erősen vonz, ne kapálózz ellene.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője