A romantika hiányozhat a kapcsolatodból, de erős szexuális vágyat érzel - Egymondatos horoszkóp - Április 17. kedd

2018.április.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Bika-Vénusz és a Bak-Plútó harmonikus rezgései a hét első felében erős szexuális vágyakat ébresztenek. A romantika ugyan hiányozhat kapcsolatodból, de egy erős érzéki vonzalomra és anyagi közösségre felépített kötelék hosszú távon is kitűnően működhet. Karizmádat, mágikus vonzerődet, érzéki kisugárzásodat akár állásvadászat vagy üzletkötés során is sikerrel bevetheted. Ez a konstelláció gyakran jelez anyagi gyarapodást: most érdemes fizetésemelést, árengedményt kérni, új vállalkozásba belevágni, tartozást kiegyenlíteni.

A romantika hiányozhat a kapcsolatodból, de erős szexuális vágyat érzel - Egymondatos horoszkóp - Április 17. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Komoly fordulat várható vállalkozásodban, jó partit csinálhatsz, párod vagyona révén feljebb mászhatsz a szakmai ranglétrán, de kerüld az érdekkapcsolatokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Bika-szülöttként értesz a pénzhez és az öltözködéshez, bárhol is vagy, megvesznek érted a pasik, ráadásul találhatsz végre valakit, akivel már a nászutat tervezheted.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A biztosítások fontos termékek, érdemes tehát bevenni őket üzleti tervedbe, de vigyázz, nehogy szexuális vagy anyagi szükségleteid miatt függőségbe kerülj.

Rák (06. 22-07. 22.) Némi manipulációval elcsábíthatsz valakit, aki hatalommal és befolyással rendelkezik, de ne adj alkalmat neki, hogy átálljon egy másik csajszi farhullámára.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem feledkezhetsz meg a hűségről, amellyel a cégednek tartozol, de ha egyik szexmániás és manipulatív kollégával akarod összeszűrni a levet, az a te dolgod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nagy üzlet van kilátásban, gazdag partnerre lelhetsz, aki kezét-lábát töri kegyeidért, sőt még az is kiderülhet rólad, hogy a nyugodt külső alatt forróvérű jószág vagy.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ingatlanvásárlás, bérbeadás kifizetődik, családi vállalkozásból hasznod származik, de megeshet, hogy olyan valakivel bújsz ágyba, aki csak a pénzedre hajt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha felébreszted partnered szenvedélyét, meglephet egy szépen fogalmazott házassági ajánlattal, de a szexet ne partnered függőségben tartására használd.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Olyan helyzet áll elő a cégednél, amit vétek volna nem kihasználnod, munkádat megfizetik, teljes bizalmat élvezel, de aki ezt ki akarja kezdeni, az az ellenséged.

Bak (12. 22-01. 20.) Alkotásra vagy éppen a bébi-projekt beindítására alkalmas a nap, de a nyereményjátékok is pénzt hozhatnak, sőt szemmel láthatóan főnököd iránt is érzel valamit.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vásárolhatsz néhány értékes régiséget, és ha gondosan kielemzed, hogyan viselkedsz főnökeiddel és rokonaiddal, akkor könnyen rájöhetsz, hol rejtőzik a hiba.

Halak (02. 20-03. 20.) Kapcsolataidnak vagy intim viszonyodnak köszönhetően szilárd lábakra állíthatod vállalkozásodat, kihasználhatod jómódú szeretőddel együtt járó luxuséletet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője