A sikerhez együttműködésre van szükség - Egymondatos horoszkóp: Június 19.

2020.június.19.

A Halak-Mars ezen a hétvégén a Plútót és a Jupitert is felkéri táncra. A Mars-Plútó szextil mai üzenete: jóllehet mestere lehetsz a kontroll és a hatalmi helyzet fenntartásának, nem feledkezhetsz meg arról, hogy az üzletbeli és a hivatásbeli sikerhez aktív együttműködésre van szükség. Ami fontos, az az, hogy együttműködésed mennyire hasznos és értékes. Erősnek és bátornak érzed magad, és azt is felismered, hogy életednek melyik területén van szükség megújulásra és a szokásosnál több erőfeszítésre ahhoz, hogy elérhesd kitűzött céljaidat. Legyőzheted ellenfeleidet, bármilyen kihívással megbirkózhatsz, s jóllehet szívesen vállalsz kockázatot, pontosan tudod, hol vannak lehetőségeid és képességeid határai. A rendszeres mozgás vagy egy méregtelenítő program nagymértékben hozzájárul egészséged megőrzéséhez. Ha műtőasztalra kell feküdnöd, ne aggódj, bízhatsz szervezeted öngyógyító képességében.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel nehezen viseled a hatalmi játszmákat, akkor jársz a legjobban, ha a színfalak mögött dolgozol, így a lehető legkevesebb felhajtással érheted el, amit akarsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy hatalmi szövetséggel vagy protekcióval megerősítheted pozíciódat, évfolyam- vagy útitársad pedig mágneses vonzerejével egyre közelebb húz magához.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Változások várhatók a munkahelyeden, ezért oda kell figyelned a cégen belül lejátszódó munkahelyi és üzleti politikára, de műtét esetén gyorsan regenerálódsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy külföldi ajánlat pályamódosításra ösztönözhet, de ne hagyd, hogy a munkád kizárja a szenvedélyes szexuális életet, inkább szabadulj meg a gátlásaidtól!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Keményen dolgozol, de szükséged van megfelelő díjazásra, hiszen ez mutatja meg, milyen sokat érsz, a minőségi szex pedig erősíti az immunrendszeredet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szexi, gazdag szerető vagy üzleti partner akad a horgodra, remek üzletet sikerül megkötnöd egy partnercéggel, és ha úgy tartja a kedved, akkor a szex is mehet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Betegségből felépülsz, lakásügyben, munkahelyi kapcsolatodban tiszta vizet önthetsz a pohárba, de bizonyosodj meg afelől, hogy nem akarnak kihasználni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fizetned kell azért, amit meg akarsz szerezni, foglalkozhatsz az ingatlanvétel, lakásfelújítás vagy az együttélés gondolatával, de ne rohanj ajtóstul a házba.

Bak (12. 22-01. 20.) Kötelességednek érzed a család felkarolását, tárgyalásodat is végig te irányítod, ráadásul saját hatalmi játszmáidnak egyes lépéseit is élesebbre csiszolhatod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel a hatalom és a pénz megváltoztatja a kapcsolatokat, a munkahelyi és anyagi ellenségeskedések csökkentésére kénytelen vagy engedményeket tenni.

Halak (02. 20-03. 20.) Képes vagy arra, hogy hatalommal és pénzzel rendelkező ismerőseidet megmozgasd annak érdekében, hogy hozzásegítsenek ahhoz, hogy megkapd, amit kívánsz.

Ez is érdekelhet

Pszichológia izgalmasan és közérthetően: különleges beszélgetés-sorozat indul a Várkert Bazárban

Pszichológia izgalmasan és közérthetően: különleges beszélgetés-sorozat indul a Várkert Bazárban

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.