A Vízöntő 2021-ben képtelen lesz veszíteni

2021.január.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Szaturnusz és a Jupiter a jegyedben: ebben az empátia nélküli és anyagias világban a digitalizálódást rákényszeríti az emberekre. Idén képtelen vagy veszíteni, vagy valaki mögé beállni a sorba. Azzal viszont tökéletesen tisztában vagy, hogy ezután már nem vonhatod ki magad folyton a felelősség- és kötelezettségvállalás, vagy a közéleti szereplés alól.

Némely Vízöntő lány olyan számítógépprogramokat ír, hogy maga Bill Gates is belesárgulna az irigységbe. Gépeid viszont gyakran felmondják a szolgálatot. A Jupiter és a Szaturnusz legutóbbi, még meglehetősen laza együttállását 2020-ban tapasztalhattad, amikor a koronavírus számos országban lelassította, sőt megbénította a társadalmi és gazdasági életet. De az új esztendőben nem szabad figyelmen kívül hagynod ennek a fényszögnek a stabilizáló, ám változtatásokra ösztönző oldalát. Projektjeid idén társadalmi, tudományos és technológiai kérdéseket céloznak meg. Elsőbbséget élveznek az új ötletek, amelyek új, emberibb tulajdonságokat kölcsönöznek a társadalomnak és kollektívádnak.

A Szaturnusz táplálja ambíciódat, de ne dönts véletlenszerűen, éppen ellenkezőleg, alaposan mérlegeld az előnyöket és hátrányokat, mielőtt döntenél, legfőképpen ingatlan- és lakásügyekben. Az állhatatosság tudata erősíti önbizalmadat, lelkesedést ébreszt és energiákat szabadít fel. Ez mind segíti a hibák elkerülését. Fontos tehát kitartanod a céljaid mellett, de legalább ilyen fontos tudnod, mikor kell valamit feladnod. Gyorsan és könnyedén tudsz kapcsolni, szellemes ötleteid vannak.

Sok barátod becsüli közösségedhez való pozitív hozzáállásodat, mert neked a mégoly nehéz helyzetekből is sikerül valami jót kihoznod. A második félév során váratlan események kényszeríthetnek néhány döntés vagy találkozó elnapolására. De állj össze a barátnőiddel vagy támogatóiddal, mert ez lesz a legjobb módja, hogy nagy dohányt markoljatok fel.

A tervezett lakhelyváltozást célszerű olyan módon lebonyolítani, hogy kivédhesd a változás okozta sokkhatást. Idén új életet kezdesz, ragaszkodsz függetlenségedhez és szabadságodhoz. De leginkább a mélyebb érzések és a szenvedély veszélyeitől mentes szabadságodhoz. Néhány férfit, akinek hozzád hasonlóan magas az IQ-ja, rabul ejtesz, de házasságról, eljegyzésről, együttélésről hallani sem akarsz. Nem akarsz lehorgonyozni, (ebből a függőségből a Jupiter és az Uránusz kigyógyít), úgyhogy még egy hirtelen ötlettől vezérelve se hozz elhamarkodott döntést. Egy lépéssel mindig előtte jársz korodnak, mindent kipróbálsz, megveszed az összes létező kütyüt, de éles intellektusoddal gyakran vágsz bele abba a pasiba, akit inkább simogatni szeretnél.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője