Ajajj, ma szakításra kerülhet a sor - Egymondatos horoszkóp: Február 18.

2019.február.18.

A Nap jóindulatú szextil fényszöget zár be az Uránusszal, de a Vénusz együttállásba kerül a Szaturnusszal. Ha az a vágyad, hogy egy időre kilépj a hétköznapok szürkeségéből, a kötelességek és a rutin fogságából, tedd meg. Az újdonságok és izgalmak iránti vágyad érdekes emberekkel hozhat össze, felvillanyozó találkozásokra számíthatsz. Arról viszont ne feledkezz meg, hogy a kapcsolatok zavartalan működtetése és megőrzése kötelesség- és felelősségvállalást követel. A Vénusz és a Szaturnusz kapcsolata pénzügyi korlátozásokat, ideiglenes vagy végleges szakítást, elhidegülést jelez. Ebben az időszakban ajánlatos lenne áttekintened fontosabb kapcsolatainkat, s tudatára ébredni másokkal szembeni kötelezettségeidnek.

Kos (03. 21-04. 20.) Egy baráti kapcsolatból váratlanul szerelem lehet, de ugyanazzal a pasival dolgozni és élni talán unalmas lehet, tekintet nélkül arra, mennyire szeretitek egymást.

Bika (04. 21-05. 20.) Főnökeid inkább ellened dolgoznak, semmint segítenek, de külföldi kiküldetést csak akkor vállalj el, ha annyit szeretnél tanulni az út alatt, amennyit csak tudsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy váratlan ismeretség vagy utazás új dimenziót nyithat az életedben, de a gazdagság és az anyagi érdek nem vezet szerelemhez, csak gazdasági függőséghez.

Rák (06. 22-07. 22.) Sor kerülhet pályamódosításra, állásváltoztatásra, de egy esetleges csalódás vagy szakítás után leginkább az anyagi és érzelmi biztonságod elvesztésétől félsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Meglévő kapcsolatodat felfrissítheted, ha nem utasítod el a változás lehetőségét, de ma csak nehezen találod meg az egyensúlyt érzelmeid és a munkád között.

Szűz (08. 24-09. 23.) Plusz bevétel, új, jól fizető megbízás a láthatáron, de ha gyermeket vártok a pároddal, megeshet, hogy a babát szűkös anyagi körülmények között fogadjátok.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne várj túl sokat egy új kapcsolattól, ám ha megtalálod álmaid házát, amit a reális értékénél jóval magasabb áron kínálnak, talán jelzáloghitelt kell felvenned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne járj olyannal, aki nem érdemel meg, és ha a kapcsolatod nem tart sehová, inkább most vess véget neki, semmint hogy várd, hogy a dolgok jobbra forduljanak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma felbukkanhat a színen valaki, aki első látásra megtetszik, de ezt a bizonyos barátságot, szakmai vagy pénzügyi kapcsolatot érdemes lenne szorosabbra fűznöd.

Bak (12. 22-01. 20.) Befektetéseid túlságosan kockázatosak, s úgy érezheted, hogy a munkával és a gyerekkel kapcsolatos terhek közül sokkal többet viselsz, mint a párod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy rendhagyó program lehetővé teszi, hogy a pároddal kiszakadjatok a mindennapi rutinból, de ne rágódj a múlton, nem segít az semmit.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne legyints minden új ajánlatra, különben idővel a kutya sem fog megkeresni: egy barátságot vagy üzleti kapcsolatot érdemes lenne szorosabbra fűzni.

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói