Ilyen házastársra vágynak a férfiak az asztrológiai képletük szerint

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma fényt derít arra, hogy milyen házastársra vágynak a férfiak a képletük szerint.

Ilyen házastársra vágynak a férfiak az asztrológiai képletük szerint | Fotó: Anna Blazhuk/ Getty Images
Ilyen házastársra vágynak a férfiak az asztrológiai képletük szerint | Fotó: Anna Blazhuk/ Getty Images
Fotó: Gettyimages.com

Az előző cikkemben már pedzegettem az aszteroida témát a lázadó Lilithnél, most pedig egy másik nagyon fontos aszteroidát szeretnék bemutatni nektek: a Júnót. Én magamnak csak úgy hívom, hogy a Jackie Kennedy archetípus, de hivatalosan Hérát kötjük hozzá. Ez mutatja meg női képletben, hogy mi milyen feleségek leszünk, férfi képletben pedig, hogy milyen nőt szeretnénk elvenni.

Akinek például vizes Júnója van, ők a minél érzelmesebb nőket fogják előnyben részesíteni, a levegős Júnójú férfiak pedig az intelligenciára mennek rá. Akinek a föld elemben áll, ők a praktikus, feltalálom magam bárhol típusú hölgyeket kedvelik, a tüzes Júnó pedig egy tűzről pattant, kreatív kis menyecskét vinne haza szíve szerint. Nyilván jegy szerint tovább lehet szűkíteni, így a Bak Júnós pasik szívesebben vesznek el egy karrierista nőt, míg a Bika Júnósok inkább azt nézik, hogy mennyire tudja a másik élvezni az életet. Vagy a Mérleg Júnós férfi egy nagyon finom, szép, ízléses nőt szeretne, aki szépen is fejezi ki magát, a Vízöntő Júnó pedig az extravagáns, lázadó, vág az esze, mint a borotva típust részesítik előnyben.

Nem kell kétségbe esni, ha életünk szerelmével nem esik ugyanazon jegybe ez az aszteroida, ha elemre megegyeznek az már éppen elég. De ha nem egyeznek, akkor is van remény, nagy gond akkor van, ha egymással nagyon ellentétes energetikában állnak, ne adj isten pontos kvadrátot is vetnek egymáshoz szinasztriában (szinasztria az, amikor két ember képletét vetjük össze egymással).

És el is érkeztünk ahhoz a témához, amiről eredetileg beszélni szerettem volna. Vannak olyan férfi képletek, ahol a Júnó és a Vénusz kvadrát energiában van egymással, azaz mindennapi konfliktushelyzeteket szül az illetőben. De miért is probléma ez? Nos, a Vénusz mutatja meg, hogy kivel szeretne hálni az illető, azaz kibe zúg bele rögtön, kivel szeretné átszerelmeskedni az éjszakát és kinek hozná le a csillagokat is.

A Júnó pedig ugyebár annyi, hogy kit vezetne az oltár elé? Na mármost, akinek ez a két jelölője örök haragban van, azoknál megfigyelhető az a tendencia, hogy akivel éjjel nappal ágyban vannak, azt 8 év után se tudják egyszerűen megkérni, akit pedig jellemzően viszonylag rövid ismeretség után elvettek, azzal nem tud lefeküdni. Vagy sose volt szex, vagy egy két hónap után szinte teljesen kikopott. Na ők lesznek a notórius megcsalók. Nem igazán lehet velük mit csinálni, irtó nagy belső munka és önismeret kell a részükről, hogy rájöjjenek, mit csinálnak és miért. Szóval kedves hölgyeim, a folyamatos önmarcangolás helyett, higgyük el: nem mindig bennünk van a hiba.

Ez is érdekelhet

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját