Az egészséged ma mindenek felett áll - Egymondatos horoszkóp: április 11. csütörtök

2019.április.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Halak jegyében lévő Merkúr immár harmadszor kerül barátságos szextil fényszögbe a Plútóval: elemző és meggyőző képességed a csúcson lesz, fontos iratok és szerződések aláírására, tárgyalópartnered befolyásolására és meggyőzésére is alkalmas ez a nap. Ha a kapcsolatod komolyra fordul, beszéljétek meg egymással az olyan fontos dolgokat, mint szexuális igényeitek, anyagi kötelezettségeitek. Akár álláskeresésről, akár a párod becserkészéséről van szó, igyekezz a lehető legjobb megvilágításban feltüntetni magadat: talán egy csipetnyi önreklám sem árthat.

Az egészséged ma mindenek felett áll - Egymondatos horoszkóp: április 11. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha nincs állásod, mérd fel a munkaerőpiacot, tudasd létezésedet potenciális munkaadóiddal, de csak olyan embereknek dolgozz, akikben tökéletesen bízol.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a párod iskolázott nőre vágyik, készülj fel a továbbtanulásra, és ha találkozol a barátaiddal, hasznos pénzügyi tippeket és tanácsokat kaphatsz tőlük.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A munkahelyeden és az üzleti életben hasznodra válhat az előrelátás, ez fog segíteni, hogy a legjobb irányba haladj, de az sem kizárt, hogy jobb állást találsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Mielőtt még a párodnak eszébe jutna egyetlen ok, amiért egy megállapodás nem lenne előnyös neki, te már minden lehetséges támadást kivédtél.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ígéretes szakmai és pénzügyi lehetőségek tárulnak eléd, és annak is elérkezett az ideje, hogy tegyél valamit megrendült egészséged helyreállítása érdekében.

Szűz (08. 24-09. 23.) Működőképessé tehetsz egy szakmai vagy szerelmi kapcsolatot, és elég magabiztosság van benned ahhoz is, hogy szexuális vágyaidról köntörfalazás nélkül beszélj.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Családi, munkahelyi vitáidat elsimíthatod, de ha megkapsz egy állást, az azért lesz, mert a cégnek szüksége van rád, és nem azért, mert neked munkahely kell.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Némi nyomásgyakorlással könnyen boldogulsz az üzleti világban, de érdemes lenne felhívni a tőzsdeügynöködet is, hogy meglovagolhass egy piaci eseményt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Úgy dönthetsz, hogy otthon kívánsz dolgozni, de ha azt tervezitek a pároddal, hogy összeköltöztök, akkor beszéljétek meg, kinek kell lennie a családfenntartónak.

Bak (12. 22-01. 20.) Fejlesztheted kommunikációs tudásodat, és ha rendelkezel elemző- és marketingkészséggel, akkor a legnehezebb tárgyalásokkal és feladatokkal is megbirkózol.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Próbáld megtudni, hogyan viszonyul a párod a pozícióhoz, a pénzhez, a hatalomhoz és presztízshez, és döntsd el, hogy az ambíciói megférnek-e a tiéddel.

Halak (02. 20-03. 20.) Becsülj meg egy barátot vagy pártfogót, akivel megfoghatod az isten lábát, és ha ügyesen forgatod a szavakat, a pasid talán még az együttélést is felajánlja.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Lehet, hogy te magad is elköveted ezt a hibát álláskeresés közben, és nem is tudsz róla

Lehet, hogy te magad is elköveted ezt a hibát álláskeresés közben, és nem is tudsz róla

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője