Az első pasi, akit ma megpillantasz, a szerelmed lesz! - Egymondatos horoszkóp - Február 14.

2018.február.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ünnepeld meg a Bálint-napot, hiszen még a Nap és az Uránusz barátságos fényszöge is azt ígéri, hogy ötletes meglepetést vagy váratlan üzenetet kapsz valakitől, akit nagyon szeretsz. Nem árt tudni, hogy a néphit szerint az első pasi, akit e jeles nap reggelén megpillantasz, a szerelmed lesz. A február 14-i találka kötelező a szerelmespároknak! Kitörhetsz unalmas életviteledből és korlátaidból, kiélheted kreativitásodat, ráadásul sikerülhet kisebb vagy nagyobb változtatásokat végrehajtanod környezetedben anélkül, hogy elutasításba ütköznél.

Az első pasi, akit ma megpillantasz, a szerelmed lesz! - Egymondatos horoszkóp - Február 14.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Úgy látszik, a Bálint-napi őrület ragályos, kedvesednek és barátaidnak nagy tervei vannak ma estére, de az sem kizárt, hogy egy barátság váratlanul szerelemmé érik.

Bika (04. 21-05. 20.) Szeretnéd, ha Bálint-napon nem kellene dolgoznod: ha nem akarod végigszenvedni az erőltetett munkahelyi köszöntőket, akkor menj be korán, aztán lógj el.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Imádod a Bálint napot, és ha a különleges bulikat is kedveled, eszelj ki egy őrült tervet, amivel emlékezetessé teheted ezt a napot rokonaid és barátaid számára.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy állásváltoztatás jócskán javíthat anyagi helyzeteden, csak nehogy a változástól való félelmed miatt elszalaszd a város egyik legnagyobb cégének ajánlatát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem egy híresség karjaiban fogsz kikötni, de Bálint-napon akár férjet is foghatsz, vagy feldobhatod egyhangúvá vált házaséleteteket egy őrült programmal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Váratlan megbízás a láthatáron, de ahelyett, hogy túlságosan elmerülnél a munkádban, dolgozz ki egy tervet, hogy új, igencsak izgató üzleti partnered felfigyeljen rád.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha arra gondolsz, milyen könnyen rá tudott venni egy különleges illető, hogy töltsd vele az estét, megrémülsz, hiszen nehéz lesz úrrá lenned vonzalmadon.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne mondj le egy új beosztásról csak azért, hogy többet lehess a családdal, de Bálint napján azért vihetnél egy kis izgalmat családi és szakmai kapcsolataidba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A mai a váratlan ismeretségek és ajánlatok napja, de nyugtalanít, hogy nem vagy biztos internetes ismerősöd érzelmeiben: vajon nem csak átmeneti a rajongása?

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel nem vagy valami romantikus lélek, szerinted ma csak a virágárusok csinálják a felhajtást, de ha szükséged van új számítógépre, ma megveheted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha rokonaid az idei Bálint-napon kezdeményeznek házasságszerzési akciót, talán életedben először tapasztalod, hogy csakugyan létezik szerelem első látásra.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a munkád és a pénzszerzés annyira leköt, hogy már pasikkal sem érsz rá találkozni, akkor csak olyan lehetőség nyílik meg előtted, hogy még többet dolgozz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője