Az érzelmek ma elködösíthetik a logikát - Egymondatos horoszkóp: szeptember 23. Hétfő

2019.szeptember.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Nap ma egy hónapra belép a Mérleg jegyébe: legfőbb erősséged a diplomáciai érzék és a kapcsolatteremtés - legeredményesebben másokkal szövetkezve működhetsz. A Rákban lévő Hold barátságtalan fényszöge a Merkúrral délelőtt erős hangulatingadozást okozhat, ráadásul az érzelmek elködösíthetik a logikát. Óvakodj attól, hogy kipréselj másokból egy bizonyos választ, és ha este a Plútó szembenállása miatt hatalmi játszmába keveredsz a pároddal vagy a családdal, tanulj meg nemet mondani, amikor elvárják tőled, hogy végezd el a házimunkát vagy öltsd magadra a gondoskodó anya szerepét. Jobban teszed, ha a harmonikus Neptunusz-rezgések ösztönzésére megnézel egy romantikus filmet és megérzéseidre hallgatva elsimítod a kitörni készülő konfliktust.

Az érzelmek ma elködösíthetik a logikát - Egymondatos horoszkóp: szeptember 23. Hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párod elvárja tőled, hogy a hivatásod gyakorlása helyett háziasszonyként élj, nem tart sokáig, hogy a családi idill összeomoljon, és kitörjenek a viták.

Bika (04. 21-05. 20.) Hívatlan látogatók zavarhatják meg a családi békét, és ha patthelyzetben találod magad a munkahelyeden vagy a párkapcsolatodban, kérj véleményt egy profitól.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Különmunkát vállalsz abban reménykedve, hogy a bevétel eloszlatja félelmedet a pénztelenségtől, de csak olyan dolgokat vegyél meg, amelyek jó vételnek tűnnek.

Rák (06. 22-07. 22.) A hajad ma nehezen kezelhető, ne most vágasd le, a családi nézeteltérés pedig könnyebben elsimítható, ha nem tekinted azt perlekedésnek vagy versengésnek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma végezd el a munkádat, igyekezz letudni a kötelezettségeidet, de ne tegyél könnyelmű ígéreteket – nyugtalanság ellen pedig beválhat az aromaterápiás fürdő.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha azzal vádolod a párodat, hogy félrelép, ne csodálkozz azon, ha felszívódik: jogod van viszont magyarázatot kérni ahelyett, hogy eltaszítanád magadtól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nehezedre esik kimondani kellemetlen dolgokat, de ha megteszed, rokonaid megsértődnek, és ha kihagysz egy étkezést, annak kellemetlen mellékhatása lehet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Akinek olyan halálos fegyver van a birtokában, mint a nyelved, az tanuljon meg heves viták nélkül élni anélkül, hogy az ilyen jelenetekben főszerepet alakítana.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne hagyd, hogy mások elvárásai akadályozzanak a takarékoskodásban – olyan nap ez a mai, amikor a környezeted beavatkozik a józan ítélőképességedbe.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne panaszkodj a munkádra és a kollégáidra, és ha a partnered nem érzi, hogy örülsz annak, hogy törődik veled, akkor biztosan leszokik arról, hogy kényeztessen.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Előfordulhat, hogy kedvesednek külföldre kell utaznia, de mivel van saját munkád, nem tudod elkísérni, de ma nem is vagy hajlandó kölcsönös engedményekre.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne lepődj meg, ha kedvesed, egyik rokonod vagy barátod, akinek tartozol egy nagyobb összeggel, fogja magát, és bosszúból elhappolja a legjobb ügyfeleidet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője