Az Oroszlánok az anyagi életük újra alakulására számíthatnak 2021-ben

2021.január.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha szakmailag vagy anyagilag a partneredtől függsz, elveszettnek érezheted magad. Nem tűrsz meg magad mellett konkurenciát, és ennek semmi köze ahhoz, hogy a házasságod vagy szerelmi kapcsolatod él, vagy felbomlott. Ha kifogtál egy Einsteint, képtelen vagy felfogni, hogy a fiúd nem akar felelősséget és kötelezettséget vállalni, arra azonban szüksége van, hogy kitombolja magát. De akkor az óév végén miért kérte meg a kezed? Aggaszthat jegyességed felbomlása, és ha az ügyeletes pasid vagy egyik kollégád többismeretlenes egyenlet marad számodra, aki csak kötetlen viszonyra vágyik, őrültség lenne ilyesmibe belemenned - egyetlen szerelmes éjszaka után ott állnál összetört szívvel. Kapcsolatod csak akkor maradhat tartós, ha elfogadod a köztetek lévő különbségeket, és ha elengeded azt a vágyadat, hogy a saját képedre formáld társadat. Csak a partner másságának elfogadása segíthet át az ellenállás és elutasítás időszakain.

Előfordul, hogy túlságosan magasak az elvárásaid egy új kapcsolat kezdetén. Az igazság azonban az, hogy 2021-en szinte senki sem felel meg túlzó elvárásaidnak, ezért rövid idő múlva csalódni fogsz a pasidban. És ha csalódsz, vagy elkezdesz unatkozni, gyorsan továbbállsz, és új prédát veszel célba. Munkád vagy nyilvános szereplésed során viszont ne félj flörtölni - ez még nem jelenti azt, hogy könnyen kapható vagy, egyszerűen legyél nyitott új emberek felé.

A házasság, a szerelem, a munkahelyi és az anyagi változások szempontjából a 2021 fontos év lesz számodra. Ha esetleg meghiúsult az esküvőd, hajlamos lehetsz gátat szabni mindenféle érzelmi befolyásnak és csak a hivatásodnak élsz. De egyik kollégád ellen nem működik jól kiépített védelmi rendszered, és nőnek, igenis szexi, kívánatos nőnek érzed magad.

Az első hónapok kemény munkáját hamarosan megjutalmazzák, különösen a munkahelyeden. Ám a pasiddal, aki talán a főnököd lesz, még olyan ügyek miatt is civakodsz, amelyekre nincs okod. Ha van valami, amit a párod ki nem állhat, az egy kizárólag a saját érdekeit szem előtt tartó házas- és munkatárs. Ha a kapcsolatod elég erős, akkor ez nem jár súlyos következményekkel.

Ha egyedülálló vagy, a Jupiter (a szerelmi házad ura), arra ösztönöz, hogy találkozz valakivel, aki megfelelhet az elvárásaidnak. Szakmai szinten fokozódik a nyomás, és azt sem lesz könnyű megérteni, hogy mely döntéseket kell meghoznod - a titok az, hogy néha ellentmondasz a család vagy a barátok véleményének. A szerelemben intenzív év lesz, mind párként, mind egyedülállóként.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője