Azon agyalsz, milyen ajándéknak örülne? A csillagjegye elárulja

2020.december.8.

Ha neked is vannak olyan barátaid, akik nem szívesen árulják el, milyen karácsonyi ajándéknak örülnének, de te mégis a legmegfelelőbb meglepetést szeretnéd adni, ne csüggedj! Elég csupán annyi, hogy tudd a megajándékozni kívánt barátod, családtagod horoszkópját. A csillagok elárulják, mi az ideális ajándék számukra.

Azon agyalsz, milyen ajándéknak örülne? A csillagjegye elárulja
Fotó: Shutterstock

Kos (03. 21-04. 20.)

A kos mindig izgatott, ha ajándékot kap. A legjobb, ha személyes ajándékot adsz neki, akár saját kézzel készítettet is. Választhatsz egy új, praktikus kiegészítőt valamelyik hobbijához, de ne feledd, a kos nyughatatlan, gyakran vágyik újdonságra, így csak olyan ajándékot adj, ami biztos, hogy még megegyezik az érdeklődésével. A kirándulásokra, új helyek felfedezésére mindig nyitott, így a túrafelszerelés bármely eleme megfelelő ajándék lehet!

Fotó: giphy

Bika (04. 21-05. 20.)

A bika az anyagias dolgokat szereti leginkább. Ruhák, ékszerek, jegy művészeti irányultságú programokra mind remek választás lehet. De ne félj attól, hogy sokat kell majd költekezned! Ha veszel neki egy pólót vagy pénztárcát a kedvenc színében, nagyon fog neki örülni. Választhatsz olyan ajándékot, ami kiemelkedően kötődik egy érzékhez, például egy fantasztikus lemez. A bika minden érzéke kifinomult, ezt ne feledd.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Nehéz megmondani, mi az ideális ajándék az ikrek számára, hiszen a koshoz hasonlóan folyamatosan nyit az újdonságok felé. Tudnod kell, aktuálisan mi az érdeklődési köre. Szeret kommunikálni és tanulni, így egy könyv vagy egy szép jegyzetfüzet remek ajándék lehet számára. Különböző kiegészítőket is örömmel visel, ezért egy gyöngyös karkötő vagy nyaklánc is nyerő választás.

Fotó: giphy

Rák (06. 22-07. 22.)

A belső értékek a legfontosabbak a rák számára, így ajándékból is azt értékelik a leginkább, ami egy vicces helyzetnek, egy közös élménynek állít emléket. Egy egyéni telefontok vagy képösszeállítás találó lehet. Mindig azon van, hogy gazdagítsa az otthonát, ehhez hozzájárulhatsz egy jó szakácskönyvvel, a közös főzésekkel pedig új szép emlékeket teremthetsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23)

Kreativitás, művészet, kozmetika, szépség, hajápolás, divat, színház - mind érdekes az oroszlán számára. Mivel az oroszlán nagy figyelmet fordít a megjelenésére, tökéletes lehet számára egy új sminkpaletta, szépségápolási csomag vagy sminktükör. Az oroszlán mindenből a legjobbat keresi. Fotózni is szeret, így a fotós kiegészítők is szóba jöhetnek.

Fotó: giphy

Szűz (08. 24-09. 23)

Ami biztosan elnyeri a tetszését, az egy praktikus ajándék. Ha ruhákat vagy kiegészítőket vásárolnál, akkor csak kényelmeset, egy jól funkcionáló fülhallgatóval vagy órával biztosan nem lősz majd mellé. Egy másik fix megoldás egy elegáns sminkes utazótáska vagy egy bőr hátizsák, ami az irodába menetelhez is tökéletes.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

A mérleg nagyon összpontosít a jó megjelenésre, így a kozmetikai vagy szépségápolási termékek biztosan megdobogtatják majd a szívét. Szereti a legújabb trendi kiegészítőket, ruhákat, mindent, ami az aktuális divatnak megfelel. Lepd meg egy különleges darabbal és öröme felhőtlen lesz.

Fotó: giphy

Skorpió (10. 24-11. 22.)

A skorpió összetett természete miatt bonyolult meghatározni, hogy milyen ajándék az ideális, de valószínűleg a szentimentális lehetőségek a legjobbak. A legfontosabb a skorpiónak az őszinteség, éreznie kell, hogy szívből ajándékozod meg. Szereti a pszichológiát és a természetfeletti jelenségeket, ezekben a témákban íródott könyvek remek ajándékul szolgálhatnak számára.

Ez vezérel az életben a csillagjegyed alapján

Ez vezérel az életben a csillagjegyed alapján

Nyilas (11. 23-12. 21.)

A kaland, a felfedezés és az utazás élteti a nyilast. Mindig olyan ajándékot adj neki, ami szabadtéri programhoz vagy utazáshoz kapcsolódik. Egy utazásról szóló könyv is jó választás lehet, hiszen inspirációt gyűjthet további úti céloknak. Mindig nyitottak arra, hogy új készségeket sajátítsanak el, így bátran válogass a szabadtéri felszerelések közül is.

Fotó: giphy

Bak (12. 22-01. 20.)

A hasznos vagy célorientált ajándékot értékeli a legjobban a bak. Valamilyen fényűző és magas színvonalú ajándéknak biztosan nem tud majd ellenállni. Egy mutatós óra, egy kedvenc könyv dedikálva vagy bármi, amit elegánsan lehet viselni, örömet okoz majd számára. A bak az, aki miatt kissé jobban ki kell nyitnod a pénztárcád, hogy megtaláld a számára ideális ajándékot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Szereti a technológiát és a különböző szerkentyűket, így minden modern elektronikai felszerelés jó ajándékként szolgálhat. Nem csak nagy rajongója az internetnek, de a közösségi média felületeinek is aktív felhasználója. Valami, ami ehhez kapcsolódik, nagyon jó választás lehet - például egy olyan sztár illata, kedvenc kiegészítője, amivel az Instagramon találkozott.

Fotó: giphy

Halak (02. 20-03. 20.)

A halak mindig az érzelmes, szentimentális ajándékokat értékeli a legtöbbre. Nem foglalkozik az anyagi értékkel, csak azt nézi, hogy személyes és szívből jövő legyen. Szereti a nyugtató és művészi dolgokat, így például egy felnőtt színezőnek biztosan örülne. A halak mindig a kényelmet keresi, ezért egy csinos pizsama vagy egy meleg papucs is tökéletes ajándék lehet.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói