Kire hasonlítasz a legjobban a Bridgerton családból? A csillagjegyed elárulja

2022.május.20.

A Bridgerton család kétség kívül megérdemelten a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata. Romantikus, humoros, elegáns, és a dráma sem hiányozhat belőle. Bár a karakterek olykor egyáltalán nem szeretnék, hogy bizonyos jellemvonásaik felszínre kerüljenek, mégis megmutatkozik minden olyan tulajdonságuk, amely komplex képet ad róluk.

Bizonyos személyiségvonásaik pedig a csillagjegyed alapján benned is fellelhetőek, így most azt is megtudhatod, hogy melyik karakterre hasonlítasz a leginkább.

Kos (03. 21-04. 20.): Lady Danbury

Független és önfejű vagy, az elképzeléseidtől senki nem tud eltántorítani. Igazi vezéregyéniségnek születtél, és keményen meg is dolgozol azért, hogy érvényesüljön az akaratod. Lady Danbury pedig hozzád hasonlóan nem hátrál meg semmilyen kihívástól, és hevesen kiáll azokért az emberekért, akiket szeret.

Fotó: netflix

Bika (04. 21-05. 20.): Daphne Bridgerton

Igazi művészlélek vagy, akinek rendkívül fontos a hűség és a kényelem. Az élet örömeit egy partner oldalán élvezed igazán. Megbízható, jó hallgatóság vagy, és nem viseled el, ha hazudnak neked. Néha ugyan makacs vagy, de Daphnéhez hasonlóan lényegében arra vágysz, hogy szeressenek, és a pároddal élvezd az élet szépségeit.

Fotó: netflix

Ikrek (05. 21-06. 21.): Lady Whistledown

Rendkívül társaságközpontú személyiség vagy. Élénk és kíváncsi a természeted, akárcsak Lady Whistledowné. Kifinomult stílusod és intelligenciád elismerésre méltó, de az időnként túlzott érdeklődésed könnyen bajba sodorhat.

Fotó: netflix

Rák (06. 22-07. 22.): Lady Violet

Akárcsak Lady Violetnek, neked is az a legfontosabb, hogy biztonságban tudd a családtagjaidat, és bármilyen problémájuk van, azt a lehető leghamarabb orvosold. Együttérző természeted emellett folyamatosan arra ösztönöz, hogy segítő kezet nyújthass minden olyan bajbajutottnak, akit az utadba sodor az élet.

Fotó: netflix

Oroszlán (07. 23-08. 23.): Lady Featherington

Abszolút célorientált személyiség vagy, aki folyamatosan arra törekszik, hogy elismerjék, megbecsüljék és előrébb jusson az életben. Lady Featheringtonhoz hasonlóan jól kamatoztatod a vezetői képességeidet, és hiszel abban, hogy még a legmerészebb álmaidat is képes vagy megvalósítani.

Fotó: netflix

Szűz (08. 24-09. 23.): Penelope Featherington

Penelope Featheringtonhoz hasonlóan remek problémamegoldó vagy, és szívügyed is, hogy segíts azokon, akik rászorulnak. Néha hajlamos vagy elveszni a részletekben, de a praktikusságoddal nincs olyan probléma, aminek a megoldására ne találnád meg a lehető legjobb módot.

Fotó: netflix

Mérleg (09. 24-10. 23.): Charlotte királynő

Charlotte királynő az igazi mintapéldád. A társadalmi élet az elsődleges számodra, és baráti viszonyt ápolsz mindenkivel, aki körülötted van. Arra törekszel, hogy az egység és az összetartozás uralja a környezetedet, és szereted, ha a körülötted lévők is kiegyensúlyozott kapcsolatban állnak egymással.

Fotó: netflix

Skorpió (10. 24-11. 22.): Simon herceg

Óvatos és zárkózott vagy, akárcsak Simon. A magánéleted jóval fontosabb számodra, mint a karriered. Az érzelmeidet gyakran leplezed mások előtt, mert úgy érzed, hogy túl intenzívek ahhoz, hogy felszínre kerüljenek. Titokzatos személyiséged felkelti a körülötted lévők érdeklődését, és vágynak rá, hogy megtudják, ki is vagy valójában.

Fotó: netflix

Nyilas (11. 23-12. 21.): Marina Thompson

Az életed minden területére a kalandvágy és a szabadszelleműség jellemző. Hasonlóan Marina Thompsonhoz, téged sem éri meg korlátozni és visszatartani, hiszen mindenáron ragaszkodsz ahhoz, hogy sodródj az árral. Optimista hozzáállásod segít, hogy mindig jókedvű legyél, és a hibáidból is bölcsen tanulsz.

Fotó: netflix

Bak (12. 22-01. 20.): Anthony Bridgerton

Visszafogottságoddal, gyakorlatiasságoddal és a hagyományok tiszteletével igazi mintapolgár vagy. Mindent megteszel azért, hogy akármilyen helyzetben is vagy, megőrizd az objektivitásodat, és logikusan próbálsz döntéseket hozni. Anthony Bridgerton pedig pont olyan, mintha rólad mintáztál volna.

Fotó: netflix

Vízöntő (01. 21-02. 19.): Eloise Bridgerton

Humanitárius személyiségedhez híven a legfontosabb számodra az, hogy az élet nagy kérdéseiben igazságos döntések szülessenek, és mindenkinek joga legyen ahhoz, hogy szabadon élhesse az életét. Eloise-hoz hasonlóan te is vérbeli lázadó vagy, és kőkeményen küzdesz az ellen, ha bármilyen elképzelésedben korlátozni akarnak.

Fotó: netflix

Halak (02. 20-03. 20.): Colin Bridgerton

Colin Bridgertonhoz hasonlóan hatalmas szíved van. Együttérző és kreatív vagy, aki maximálisan beveti magát azért, hogy segítsen másoknak. Bátran hallgathatsz a megérzéseidre, hiszen remekül utat mutatnak abban, hogy kik azok az emberek, akiknek valóban helyük van az életedben.

Fotó: netflix

Ez is érdekelhet

Biztonságos az intimpiercing? Minden, amit tudnod kell róla!

Biztonságos az intimpiercing? Minden, amit tudnod kell róla!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő