Bizonyítsd be, hogy kompetens vagy a munkádban! - Egymondatos horoszkóp - Március 19.

2018.március.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Reggel, amikor a Kos jegyében lévő Hold a Merkúrral, este pedig az Uránusszal kerül együttállásba, nem engeded ki kezedből a gyeplőt. Amit eltervezel, meglehetősen kockázatos lehet, sőt szemtelen. Bizonyítsd be, hogy vannak olyan nők is, akik kifejezetten műszaki zsenik, akiknek kommunikációs stílusa kompetens, hozzáértő ember benyomását kelti másokban. Nem árt tudni, hogy ma a sikeres tárgyalás és beszélgetés erőt sugárzó szavakból épül fel. Olyan szavakból, amelyek meggyőzik a másik felet. Délelőtt, amikor a Holdat támadás éri a Plútótól, óvakodj attól, hogy bármilyen helyzetben a gyengébbik pozícióját válaszd.

Bizonyítsd be, hogy kompetens vagy a munkádban! - Egymondatos horoszkóp - Március 19.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Higgadj le és gondold meg a dolgot, nehogy manipulatív, hataloméhes főnököd feletti haragod következményeként kihajítsanak kakukkfiókaként a fészekből.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a párod vagy a főnököd fegyverszünetet kér, akkor máris készülődik a következő összecsapásra: ez esetben ingereld az ellenfelet, hogy kibújjon a fedezékéből.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mai nap nem kedvez az üzletkötésnek, viszont keress szövetségeseket, akiknek elmondhatod a sérelmeidet, és megkérheted, hogy álljanak melléd.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne hagyd magad: ha úgy érzed, hogy a társad vagy a főnök igazságtalan veled, tedd szóvá udvariasan, de határozottan, éspedig mindjárt a legelső alkalommal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma radikális nézeteket hangoztatsz, és elvárod, hogy mások egyetértsenek veled, ám ez épp elég ahhoz, hogy partnered és kollégáid végleg kikészüljenek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nem fejezed ki egyértelműen, mire van szükséged egy kapcsolatban, a másik fél azt fogja gondolni, minden rendben, és ezért kevesebbet invesztál a viszonyba.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy senki sem figyel arra, hogy mit mond a másik, mindenki egyszerre beszél, de az információk megosztását követően közelebb kerülhetsz valakihez.

Skorpió (10. 24-11. 22.)
Ha találsz egy olyan dolgot, amelyben kiélheted irányítás iránti igényedet, ez talán lecsillapítja azon vágyadat, hogy beleavatkozz mások tevékenységébe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vajon miért hiszi magáról kedvesed anyukája, hogy ő az egyetlen igazi nő a fia életében, és automatikusan feltételezi, hogy csak rosszat akarsz a fiának?

Bak (12. 22-01. 20.)
Igen fontos számodra, hogy támogatást kapj környezetedtől, éppen ezért mondd el otthon munkahelyi gondjaidat, és hallgasd meg párod és hozzátartozóid véleményét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Már elég anyag gyűlt fel ahhoz, hogy bizonyítsd igazadat, ehhez viszont meg kell találnod a megfelelő formát, mert vakon vagdalkozva hiába indulsz harcba.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha valaki nem hagy elég időt a gondolkodásra, akkor inkább ne köss vele üzletet, még akkor sem, ha a partnered vagy egyik rokonod titokban tanácsokkal lát el.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője