Bízz a megérzéseidben - Egymondatos horoszkóp: December 11.

2017.december.11.

A retrográd Merkúr és az Uránusz harmonikus fényszögének tippje: amikor váratlan, vagy ismeretlen helyzetbe kerülünk, bízd magad megérzéseid sugallatára. Ez a fényszög kedvez az önállósodásnak, de ha fontos kérdésben kell döntenünk, ne hagyjuk magunkat sürgetni. Most villámgyorsan felismerünk olyan összefüggéseket, amelyek megfejtéséhez máskor napokra vagy több órára van szükségünk. Nagyobb mozgástérre és cselekvési szabadságra tehetsz szert, és mivel rugalmasan kezeled a változásokat, könnyen alkalmazkodsz új, váratlan helyzetekhez.

Kos (03. 21-04. 20.) Ötleteid döntik el, hogy boldogulsz-e, ha önálló vállalkozásod van, illetve mennyire biztos a munkahelyed a számítógépek és a high-tech kütyük világában.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nincs valamiféle alkualapod, akkor hátrányos helyzetből kell megpróbálnod üzletet kötni vagy munkát szerezni, de szakíthatsz némi időt szépségápolásra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel a sikert mostanában csak másokkal összefogásban érheted el, ehhez meg találnod, mi az, ami a többiekkel közös, utána kell járnod, és meg kell keresned!

Rák (06. 22-07. 22.) Ma elnyerheted egy védelmező figura szeretetét, és sokat profitálhatsz a cég vezetőivel, kollégáiddal vagy jól profilírozott üzletemberekkel való beszélgetéseidből.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma élvezed a kockázatokat, de mivel a párod szerint a szerelem érzelgős ostobaság, törődj bele, hogy inkább egy kevésbé bonyolult kapcsolatra vágyik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tudnod kellene, hogy egyik munkatársad vagy üzletfeled ismét megpróbál levenni a lábadról, kívánni is fogod, de egy futó kaland szóba sem jöhet nálad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy a párod csak kötetlen viszonyra vágyik, de butaság lenne ilyesmibe belemenned, mert egyetlen szerelmes éjszaka után most itt állnál összetört szívvel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha úgy vélekedsz, nem keresel annyit, mint amennyit megérdemelnél, kezdeményezz beszélgetést munkaadóddal, vagy sürgősen nézz új állás után.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kreatívnak születtél, megtanulhatod egy életre, hogy a munkádnak nem kell feltétlenül unalmasnak lennie, de anyagi segítséget is kaphatsz vállalkozásodhoz.

Bak (12. 22-01. 20.) Félő, hogy túl nagy fába vágod a fejszédet: ha kockázatos ingatlan-tranzakció tervét forgatod a fejedben, még egyszer gondold át, s gyűjts be friss információkat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma képes vagy arra, hogy egy helyiségbe belépve rögtön ráérezz az ott lévő emberek közti rejtett kapcsolatrendszerre, és ösztönösen tudd, hogyan viselkedj.

Halak (02. 20-03. 20.)
Ne erőltess olyan változásokat, amelyek veszélyeztethetnék anyagi biztonságodat, számítógéped viszont segítségedre lehet egy jól fizető állás felkutatásában.


Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke