Csillagjegyek, akik főnyereménynek számítanak a munkában

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ahhoz, hogy valakivel harmóniában és együttműködően tudj közösen dolgozni, sok mindennek kell megvalósulni. Fontos az egymás iránti tisztelet, az elfogadás, és a másik fél szakmai elismerése. Vannak kiváló dolgozók borzalmas stílussal, akikkel ezáltal a legnehezebb együtt dolgozni. Vajon a csillagjegyünk befolyásolja, milyen a munkához és a kollégákhoz való hozzáállásunk?

csillagjegyek, akikkel mindenki szeret dolgozni
Bár sokan mogorvának tartják, a Bak igazi főnyeremény a munkában, és nem ő az egyetlen a csillagjegyek közül, akivel mindenki szeret dolgozni
Fotó: IMaxtree, montázs: Herceg Éva

A válaszom igen. Ugyanis a csillagjegyeket elemekre és minőségekre tudjuk bontani, és ez nagyban meghatározza valakinek a jellemét. A munkahelyi kapcsolatok a legnehezebbek, ott ugyanis nincs választási lehetőséged. Itt jöhetnek ki legjobban a személyiségek közötti különbségek. Ha nem tudsz együttműködni, megette a fene, lehetsz te a világ legjobb dolgozója, a közösség egy idő után kidob magából, vagy te érzed úgy, hogy menni kell.

Vizsgájuk meg a csillagjegyeket viselkedésük alapján, de fontos leszögezni, hogy itt megint nemcsak a csillagjegy, hanem az Aszcendens és a Hold jegye éppúgy befolyásolhat. Nézzük a top 3 csillagjegyet, akivel a legjobb együtt dolgozni.

Bak

Ki más lehetne az első helyen, mint a jó öreg Bak jegye? A Bak jegye ambiciózus ember, aki azért választotta ezt a jegyet, hogy beteljesítse a karrierjét. A Bak jegyű szereti munkáját, nagy a teherbírása, beteljesülést és elégedettséget talál mindenben, ami a szakmájával kapcsolatos. Számára az eredmény és a teljesítmény a legfontosabb. Nem zavarja, ha túlórázni kell, folyamatos elismerésre vágyik. Önállóan dolgozik, veled sem fog foglalkozni, így könnyen ki lehet vele jönni, ha te is olyan elszánt vagy, mint ő.

Szűz

Ismét egy föld jegy, és ez nem véletlen, ugyanis ők a legpraktikusabbak, ha munkáról van szó. Kizárólag olyan munkát hajlandó elvégezni, aminek gyakorlati haszna van. Szorgalmas és alapos, de közben iszonyatosan szőrszálhasogató. Ha hibát keresel, a Szűz biztosan megtalálja. Munkájában alázatos, nem riad vissza a feladatok mennyiségétől, páratlan figyelmet fordít a részletekre, és kitűnő elemző elmével rendelkezik. Kicsit nehezebb vele, ha nem vagytok jóban, ugyanis akkor folyamatosan kritizálni fog, ha viszont kijöttök, a legjobb segéded lesz.

Ebben az országban kellene élned a csillagjegyed szerint

Ebben az országban kellene élned a csillagjegyed szerint

Skorpió

A legszenvedélyesebb jegy, ha fontos számára a munkája. Nem riad vissza a kemény melótól, és szereti, ha a körülötte lévők is a segítségére vannak. Mindenben a legjobb akar lenni, elszánt és aprólékos, minden titkot kifürkész. Egy dologra vigyázz vele kapcsolatban: ne állj az útjába, mert akkor bármit megbosszul.

Na de ne maradjon ki a többi jegy sem:

  1. A Kos sem riad vissza, ha munkáról van szó, gyors, hatékony és arrogáns, mindenben az első akar lenni, kreatív, és bírja a tempót. 
  2. A Bika, mint a másik két föld jegy, hatékony és jó teherbírású, csak picit lassabb, és csak akkor mozdul meg, amikor az érdekei úgy kívánják.
  3. Az Ikrek kiváló üzletkötő, szeret mindent értően megközelíteni, legnagyobb eszköze a kommunikációs képessége - jó munkatárs tud lenni. 
  4. A Rák érzelmileg el tud csúszni. Szeret és tud alkalmazkodni, de túlságosan érzelemmel közelít a munkához is, amitől lehetnek konfliktusaid vele.
  5. Az Oroszlán akkor jó munkatárs, ha ő a főnök, ha beosztottként kell a kezed alá dolgozzon, akkor meggyűlhet veled a baja. Nem szereti, ha utasítják, vagy ha a munkáját kritizálják.
  6. A Mérleg az egyik legalkalmazkodóbb jegy, ő tudja a rossz híreket a legdiplomatikusabban kezelni, de nagy döntéseket ne bízz rá, mert abban el tud veszni, ha túl nagy felelősség van rajta. Kifejezetten jó munkatárs.
  7. Ha rossz a hangulat az irodában, kérd fel a Nyilas csillagjegyű munkatársat egy lelkesítő beszédre. Munkamorálja inkább „a fogjuk meg, és vigyétek", de igazi üde szintfoltja a napnak.
  8. A Vízöntők akkor tudnak a leghatékonyabbak lenni, ha kihasználod briliáns elméjüket. Kis csoportokban tudnak működni, és ne várj tőle nagy érzelmi kitöréseket.
  9. A Halak, ha épp van kedve dolgozni, akkor is csak dolgozgat, mert annyi minden másra kell figyelnie. A legjobb szívű kollega tud lenni, akinek mindenkihez van egy kedves szava. 

Ocskó Barbara karma asztrológus tevékenységével nem csak a GLAMOUR.hu-n találkozhatsz. Amennyiben szeretnél jelentkezni hozzá személyes elemzésre, a Barbaraasztrologia.hu weboldalon tudsz jelentkezni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

Mutatjuk a szezon legmenőbb színeit, egyszerűen álomszépek

Mutatjuk a szezon legmenőbb színeit, egyszerűen álomszépek

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Legyen egészséges, a te a lábadra tervezett, egyedi cipőd magyar tervezőtől! (x)

Legyen egészséges, a te a lábadra tervezett, egyedi cipőd magyar tervezőtől! (x)

PR

Addiktív, elegáns és mámorító: mutatjuk a parfümöt, amit most mindenki akar (x)

Addiktív, elegáns és mámorító: mutatjuk a parfümöt, amit most mindenki akar (x)

PR

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)