Élvezd a kihívást, értékeld a meghitt pillanatokat - Decemberi havi horoszkóp

2019.december.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ebben a hónapban ünnepli Taylor Swift a születésnapját, ezért az e havi horoszkópodat vele illusztráltuk. Mit tartogatnak neked a csillagok decemberre?

Nyilas (november 23.-december 21.)

A HÓNAPOD Úszol a boldogságban: végre megkaptad első nagyobb, jól fizető megbízásodat. Ez még nagyobb önbizalmat ébreszt, ami nagyobb kreativitásban és pénzre váltható ötletekben fog megnyilvánulni. Bár az ünnepek alkalmából többet fogsz költeni, bizonyos könnyedséget tapasztalhatsz a pénzkeresést illetően. Az ünnepeken és az óévbúcsúztatón románc egy szomszéddal vagy ellenkező nemű baráttal? Vagy esetleg valaki mással, akit rokonaid révén ismersz meg? Mindkettő elképzelhető, de a 20-a táján tett ígéreteket nem fogod tudni megtartani. Élvezed a kihívást, szereted az izgalmas feladatokat – egyet azonban biztosan tudnod kell: járgányod vagy számítógéped karbantartása igazi kihívást jelent.

AZ ÉVED Eddig amiatt aggódtál, hogy elég pénzed legyen, de aggodalmaskodásod meggátolt abban, hogy megtedd azokat a nyilvánvaló lépéseket, melyekre szükség van a jólét megteremtéséhez. Az év végén és az új esztendőben fogadd meg, hogy száműzöd az aggódást. Fektess be magadba és tanulmányaidba, hogy új választási lehetőségeid legyenek! A Jupiter, uralkodó planétád együttállásban a Szaturnusszal és a Plútóval, átalakítja pénzügyi helyzetedet és bevételi forrásaidat, de az év végére szabad leszel, és elhárulnak a nehézségek, immáron véglegesen. Fontos prezentációid lesznek – készülj fel rendesen! És nyugodtan szerezz be új játékszereket a szexshopban, a pasid nagyon fogja értékelni.

Bak (december 22.-január 20.)

Az a tudat, hogy valamire vitted, hogy közismert egyéniség vagy és csakis a saját tehetséged és megbízhatóságod révén váltál azzá, igen, ennek tudatában jogosan érzed, hogy mind a hivatásodban, mind az üzleti életben már elérkeztél a csúcsra. Főnököd vagy üzleti partnered érdeklődik irántad, ezüsttálcán kínálja neked a magasabb beosztást és jövedelmet, csak a kezedet kell kinyújtanod érte. Lehet, hogy az utóbbi időben megjártad a poklot, de az év végétől végre neked is kijár egy darabka éden. Nagy karácsonyi és szilveszteri vendégséget rendezel, meghívod minden rokonodat, barátodat és állandó ügyfeledet, hiszen úgyis régen látott igazi ünnepséget az otthonod.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Otthonodat felszerelheted minden modern ketyerével, és jövedelmező kapcsolatokra teszel szert. Az év vége nagyszerű alkalom bizalmas barátoddal, kedveseddel, vagy akár egy terapeutával életed rejtett dolgairól folytatott beszélgetésekre. Ha belátod, hogy nincs szükséged olyan kapcsolatra, amely fájdalmat okoz, és amitől elhagyatottnak érzed magad, a szilveszter estét akkor se töltsd egyedül. Egyébként is, ha akarod, még mindig elmehetsz barátaid vagy rokonaid bulijára. De abban is biztos lehetsz, hogy valaki, akiről azt hiszed, hogy csak jó barátok vagytok, semmi más, elvisz valahová. Mindent megteszel, hogy a viszonyotok csak baráti maradjon, pedig igazán könnyű lenne bensőségesebb kapcsolatot kialakítani, hiszen kedveled őt.

Halak (február 20.-március 20.)

Mivel befolyásos baráti körrel rendelkezel, pártfogód, mentorod segítségével olyan szakmai és üzleti lehetőséget ismersz fel egy adott helyzetben vagy személyben, amelyeket mások figyelmen kívül hagynak. Népszerűség a társaságban, a közéletben, amelynek lefölözheted az anyagi hasznát. Az ünnepeken és az évbúcsúztatón a párkeresésben a "lassan, de biztosan" módszer a nyerő. Még magányosan? Ha a barátnőid és rokonaid az év utolsó napjaiban felcsapnak kerítőnek, semmi kifogásod ellene. Csapj le az első jó pasira! Élőben vagy a neten az már a te dolgod. Mostantól nem bízod a véletlenre a dolgokat. Ezúttal jó előre kigondolod újévi kívánságaidat, és teszel is róla, hogy teljesüljenek.

Kos (március 21.-április 20.)

Amennyiben úgy érzed, hogy új állás után kell nézned, vagy előléptetést és béremelést szeretnél jelenlegi munkahelyeden, lépj akcióba a 15-éhez közel eső napokon. Kezd tárgyalásba egy másik vállalattal egy esetleges állásváltoztatással összefüggésben! Ha nem a főnöködnek dolgoznál, azonnal beleszeretnél ebbe a sikeres, munkamániás pasiba. De elvből nem leszel sohasem szerelmes a cég első emberébe. Ha viszont a barátaiddal szilveszterezel, sem biztonságban, sem nyugalomban nem érzed magad egy különc fickó társaságában, aki vadul, vakmerően és önfeledten éli az életét. Mellette te is felszabadult leszel, izgatott és szenvedélyes.

Bika (április 21.-május 20.)

Ha író vagy, a kiadói szakmában, külföldön vagy az oktatásban dolgozol, esetleg a politikában vagy érintett, akkor olyan embereket és lehetőségeket fogsz vonzani, akik éppen ezeken a területeken tudnak támogatni. Ha van valami piacra dobandó terméked, akkor ez a te időszakod! Lépj elő és hallasd a hangod – szolgáltatásod ugyanis most külföldi piacok irányába terjeszkedhet. Üzleti útra indulhatsz, és ha éppen külföldön tartózkodsz, a szerelem csak egy karnyújtásnyira lesz tőled. Ha otthon maradsz, olyasvalakihez kerülsz közel, akivel az egyetemen vagy előadáson, esetleg valamilyen politikai gyűlésen találkozol. Szilveszterkor kérj cintányérokat és dobpergést! Az új éved kiválóan indul!

Ikrek (május 21.-június 21.)

Az év vége ideális lesz jelzáloghitel felvétele számára, és ami hab a tortán: házastársad vagy partnered jelentős fizetésemelést vagy bónuszt fog kapni. Figyelned kell a konkurenciát, és ha valamit jobban akarsz csinálni, fogadd el a jó tanácsokat, de azt nem kell eltűrnöd, hogy a munkahelyeden utasítgassanak. Rokonaid azt találgatják, vajon miért akarod a munkaadódat vagy egyik jómódú ügyfeledet megkaparintani? Végül eltalálják: a pénzéért! Amennyiben közös vállalkozást indítasz be a pároddal, jó esélyed van, hogy nyerj valamit. Ráadásul a hálószobában is megállod a helyedet. Még pár nélkül? Az ünnepnapok kedveznek egy külföldi románcnak, az emberek felfigyelnek rád, ötleteid szárnyalnak. De csak beszélsz, vagy cselekszel is?

Rák (június 22.-július 22.)

Időnként ugyan megbánt a párod, de egy pillanatig sem szűntök meg szeretni egymást. A közösen töltött éjszakátokon döbbensz rá, hogy szerelem köt össze benneteket, nem csupán a szex és a pénz. Mivel az év vége új utak és új lehetőségek ígéretét hordozza, úgy tűnik, hogy minden, a kapcsolataidat és vállalkozásodat érintő dolog kezd számodra kedvező irányba fordulni. Kedvező előjel az elkövetkező időszakra nézve! Az ünnepeken mindenki túlfűtött és izgatott. Ha a csodát várod, az örökké tartó, igaz szerelmet, és oda akarod adni magad valakinek, vetkőzd le minden gátlásodat, felejtsd el minden kétségedet. Kapcsolatod, vállalkozásod új fordulatot vesz, ráadásul a változásoktól sem kell tartanod.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Miután megállapítottad, hogy a nyugtalanító munkahelyi változások és átszervezések végül kifejezetten a javadra váltak, gyakran rámosolyogsz egyik kollégádra. Ki tudja, talán még másra is ráveheted a kölcsönös udvariaskodásokon kívül. Megszerezheted álmaid állását, s jóllehet csak a munkádnak élsz, mégis belejöhetsz a flörtölésbe egy kollégával. Mivel a Jupiter súlygyarapodást okozhat, határozd el, hogy rendszeresen lejársz az edzőterembe egy sportos fickóval. Karácsony előtt is sürögsz-forogsz a munkahelyeden, a céges bulin viszont ráveted magad egy Mikulásra. Csak akkor kerülsz bajba, ha mást látsz ebben a váratlan, laza kapcsolatban, mint amiről szól.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Szexi Mikulás gondoskodik meglepetésekről, s mivel ő a gyors döntések embere, a randi hamar forró ölelkezésbe torkollik. De ahhoz a pasihoz, aki csak egy álomkép, a képzeleted terméke, nem mehetsz hozzá. Lemondasz néhány randit, de ha rokonaid megkérdezik, akarsz-e egy komoly, hatalommal rendelkező férfi felesége lenni, talán másként válaszolsz. Ha eljön a szerelmeskedés ideje, időnként szemérmesen kéreted magad, míg máskor süvítesz, akár a végzet csábító asszonya. Lehet, hogy házasságod a terhességed miatt jön létre. A bolygók az év végén alkalmat teremtenek kreativitásod kibontakoztatására. Talán megveszik szellemi termékeidet, vagy otthoni vállalkozásod végre beindul.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Ha nehezen tudod előteremteni a rezsiköltséget, lehet, hogy szokatlan dolog megosztani a lakásodat egy sikeres, gazdag pasival, de mi mást tehetnél? Ha költözésen gondolkodtál, most jött el az idő, hogy új környékeket, házakat nézegess. Az is elképzelhető, hogy bővíted lakásodat valamilyen módon, hogy létrehozhass egy otthoni irodát. Az ünnepekre vendégek érkezhetnek, december utolsó harmadában pedig annyira kísérletező kedvű csaj vagy, hogy inkább az a rendkívüli, amikor az ágyban nem egyből te indítasz. Ám ha kapcsolatodból eltűntek az izgalmas megnyilvánulások, és tudod, hogy megérdemled a gyönyört, szexuális repertoárodba vegyél föl néhány új fogást.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Az ünnepek előtt annak ellenére viszonzod egy extravagáns, izgalmas pasi vonzalmát, hogy sejted, a pasi csak kalandra vágyik. De ne lepődj meg, ha a fiúd akarata ellenére lassanként a vonzerőd hatása alá kerül. Ám ha a fickó vonzereje és humora nemcsak neked szól, mindig akad ugyanis körülötte egy másik nő, akinek láthatóan nagyon tetszik, ne bízz benne. Egy futó kaland miatt ne rombolj le mindent, de ha anyagi téren vitted valamire, s elég időd, pénzed és megfelelő kitartásod van hozzá, felhajthatsz magadnak egy luxusjárgányt. Flörtölhetsz, ismerkedhetsz a neten, de ha kiderül, hogy vérforraló bikád nem egészen olyan, amilyennek írja magát, amíg nem találkoztok, addig ez abszolút jelentéktelen. De ha nem mész bele a játékba, túl sok jótól fosztod meg magad.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője