Egy kaland megnöveli az önbizalmadat - Egymondatos horoszkóp: július 5. Péntek

2019.július.5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel ma a Hold az Oroszlán jegyében halad, harmonikus trigon fényszögben a Nyilas-Jupiterrel, egy kis kaland, akár nyaralás közben, megnöveli az önbizalmadat. A mai nap kiváló a szerelem, az utazás és a kreativitás szempontjából, de fokozottabban igényled az elismerést. Elérkezett a nagyvonalúság, az önérvényesítés ideje, de szereplési és irányítói vágyad is előtérbe kerül. Fontos, hogy a középpontban érezhesd magad, és sikereket könyvelhess el. Egészségmegóvás érdekében jót tehet egy gyümölcsnap és a hátmasszázs.

Egy kaland megnöveli az önbizalmadat - Egymondatos horoszkóp: július 5. Péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Szervezz a mai napra egy kis kultúrprogramot, nézd meg azt a filmet vagy színdarabot, amelyet oly régen szeretnél - s persze gondoskodj a megfelelő partnerről is.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy családi vállalkozás vagy cégegyesítés kapcsán több elfogadható lehetőség között választhatsz, de az sem kizárt, hogy a nevedre írnak át egy értékes ingatlant.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha van elég önbizalmad, a potenciális férjjelöltek vonzódnak hozzád, mintha illatként áradna belőled: "méltó vagyok mások figyelmére" – magabiztosságod szexis.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma mindent megvennél, amit meglátsz, ezért kerüld el inkább a boltokat, de ha hinni lehet a csillagoknak, akkor valami pluszmunkával többletbevételhez juthatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Megduplázhatod céged nyereségét, de csak olyan pasi érdekel, aki körülrajong, és úgy néz, mint egy csodálatos műalkotást, este viszont: pezsgőt az ágyba!

Szűz (08. 24-09. 23.) Vannak olyan emberek, akik ha megbántódnak, nem tudnak enni, de te ma az ellentáborba tartozol: ha már semmi nem jön össze, legalább ehetsz egy jót.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Több olyan barát jelentkezik, akikről azt hitted, már elfelejtettek, de miért ne nevetnél rá a jóképű pasikra, akik barnára sült testtel vonulnak el előtted.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha úgy érzed, megérdemled a fizetésemelést, de főnököd zsarnoki módon vezeti a céget, megkaphatod, ha szerényen csoszogsz be hozzá, és nem ragyogod túl.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Valamilyen kiránduláson vagy utazáson olyan emberekkel futsz össze, akiknek életmódja roppant imponál neked, de jogi problémád is könnyen rendezhető.

Bak (12. 22-01. 20.) Általában csak a háttérből szereted irányítani az ügyeket, de most új helyzet áll elő céged történetében – az üzleti siker érdekében a szexepiledet is be kell vetned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha rákapsz a másokkal való összehasonlítás kóstolgatására, annak önbecsülésed eshet áldozatul: valaki mindig szebb, okosabb és csinosabb lesz nálad.

Halak (02. 20-03. 20.) Hivatásodban jól cseng a neved, elhalmoznak megbízásokkal, azt viszont ne hagyd, hogy a munkahelyeden happolják el az orrod elől azt a jóképű kollégát.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője