Egy kapcsolat ma pénzt hoz a konyhára - Egymondatos horoszkóp: április 7. kedd

2020.április.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Halakban lévő Merkúr és a Bak-Plútó harmonikus rezgéseinek köszönhetően felismered, hogy a tudás és a pénz hatalom, az üzlet és az állásvadászat pedig a kereslet és a kínálat, valamint a sikeres meggyőzés körül forog. Mások pénze mostanában nagy szerepet játszhat a pénzkeresési játszmában, de talán egy adósságot is sikerül felszámolnod. Összpontosító képességed a csúcson lesz, képes leszel megfontolt döntéseket hozni, de a rád leselkedő veszélyeket is könnyen kivédheted. Most érdemes reklámozni vállalkozásodat, felvenni a kapcsolatot a médiával, vagy éppen megszabadulnod valamilyen függőségtől. Ez az időszak kiválóan alkalmas olyan ügyek elintézésére, amelyekhez a tömegek befolyásolása és elemzői készség szükséges. Szerződés- és üzletkötésre, munkaadóid és ügyfeleid meggyőzésére, tabutémák felvetésére is alkalmas ez a nap.

Egy kapcsolat ma pénzt hoz a konyhára - Egymondatos horoszkóp: április 7. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Nem kell kétségbe esned, ha egy szakmai vagy üzleti megbeszélés nem egészen úgy alakul, ahogyan vártad, de igyekezz kideríteni, miért mondott valaki nemet.

Bika (04. 21-05. 20.) Hitveseddel, barátaiddal megtalálod a közös hangot, élvezed a társalgást, egy kapcsolat pénzt hoz a konyhára, és siker kíséri közös anyagi érdekeltségedet is.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ma gyenge a tárgyalási pozíciód, szedd rendbe a gondolataidat, és egy szakmai vagy üzleti tárgyalás során fogalmazd meg magadnak, meddig hátrálhatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ahhoz, hogy egyenrangúként állhass uralkodó típusú párod oldalán, lépj vissza, engedd át neki a vezetést, és akkor a pasid a trón mögött átadja neked a hatalmat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha egy jó befektetésen vagy üzleten töröd a fejed, esetleg állásajánlatot kaptál, most jó esélyed van rá, hogy némi fontolgatás után helyesen dönts.

Szűz (08. 24-09. 23.) Döntő fordulat a munkádban, de még akkor is szükség van a beszédre, ha kapcsolatod a szexben éri el a csúcspontját – beszéld bele magad a párod szívébe!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bármely cég, ha téged alkalmaz, időt és pénzt fektet be, és mivel minden cég figyeli döntései anyagi vonzatát, fejezd ki eredményeidet pénzben, százalékban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tehetségedet, elemzői képességedet elismerik és díjazzák, és ha azt kívánod, hogy a szeretett pasi azt csinálja, ami neked a legjobb, közöld vele egyértelműen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Meglehet, hogy az otthoni munkavégzés kézzelfogható hasznot hoz, de nem volna éppen rossz ötlet ingatlant vagy lakást vásárolni befektetésként és kiadni azt.

Bak (12. 22-01. 20.) Elemző készséged kapóra jön egy bonyolult feladat megoldásánál, és minél jobban bízol saját meggyőző- és marketingképességedben, annál sikeresebb leszel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A gazdasági válság nem jött csak úgy magától, a megoldás ellene a munkaerőpiac tanulmányozása, vevőid, üzletfeleid befolyásolása és a kiadások csökkentése.

Halak (02. 20-03. 20.) Ápold a kapcsolatot azokkal, akik a csúcson vannak, és ha valakit be akarsz cserkészni, már csak az a kérdés, mikor hívod fel, hogy végre összejöhessetek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője