Egy sokkal jobb kapcsolat van megírva számodra - Egymondatos horoszkóp - július 10. szerda

2019.július.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Rák jegyében lévő Nap szembenállása a Bak-Szaturnusszal akadályokat, korlátozásokat, kudarcélményeket, terhes kötelezettségeket jelez, ráadásul főnökeiddel vagy más tekintélyszemélyekkel is meggyűlhet a bajod.

Egy sokkal jobb kapcsolat van megírva számodra - Egymondatos horoszkóp - július 10. szerda
Fotó: giphy

Ne hagyd, hogy úrrá legyen rajtad a kisebbrendűség érzése vagy a bizalmatlanság, de másokat se tegyél felelőssé sikertelenséged miatt. Tedd túl magad rajta, ha elutasítanak vagy rád jár a rúd, de vagy határold el magad attól a személytől, akivel problémáid vannak, vagy próbálj meg javítani a viszonyon. Ahelyett, hogy magányosnak vagy frusztráltnak éreznéd magad, összpontosíts a feladataidra, hogy elkerülhesd a nyomott hangulatba esést. Munkaterápia!

Kos (03. 21-04. 20.) Frusztrál, hogy a megérdemelt előléptetést nem kaptad meg, de arról se feledkezz meg, hogy ma egyetlen kötelességmulasztás is tönkreteheti pályafutásodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Akadályok, késedelmek, bosszúságok vehetik el a kedvedet, a joggal, kapcsolatos ügyek sem állnak jól, biztosítás nélkül pedig ne indulj hosszabb útra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pénzügyekben veszteség, hitelügylet, kezességvállalás miatt hónapokig főhet majd a fejed, de ha rád szállt az adóhatóság, találd ki, honnan szerezhetnél pénzt.

Rák (06. 22-07. 22.) Kerüld a pereskedést, de ha szakítasz egy rideg, munkamániás pasival, az azt jelenti, hogy egy sokkal jobb kapcsolat van megírva a számodra a csillagokban.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nehéz helyzet miatt eheted a kefét, s ha kirúgtak a munkahelyedről, több önbizalomra van szükséged, hiszen egy Oroszlánt nem törnek meg a viszontagságok.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jobban jársz, ha magad segítesz magadon, mintha másra várnál, hogy kicsit simábbá tegye az utat számodra, viszont vállalj felelősséget fontosabb kapcsolataidért.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne áldozz fölöslegesen nagy energiát egy munkára: eljött az a stádium, amikor a további erőfeszítéseknek semmi értelme, de rokonaidtól se várj túl sokat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Utazás közben veszteség érhet, vég nélkül panaszkodsz a munkádra és önző főnöködre, de kibújsz a felelősség alól, amikor javítanod kellene a körülményeiden.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Adóval, közös pénzügyi érdekeltségekkel kapcsolatos kérdések okozhatnak ma fejfájást, ráadásul a büntetést sem úszod meg, ha megszeged a törvényeket.

Bak (12. 22-01. 20.) Mindenkitől távolságot tartasz, labilisak az üzleti kapcsolataid, és ha nehéz anyagi helyzetbe kerülsz, megeshet, hogy a párod komolyan fontolgatja a szakítást.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel kétségbeesett emberek kétségbeesett dolgokat szoktak művelni, óvakodj attól, hogy ellenségeddé tedd a párodat, de ne vállald föl a bűnbak szerepét.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne várd el, hogy mások szállítsák a jó lehetőségeket, s ha úgy véled, azért nem érvényesülsz, mert nincsenek megfelelő kapcsolataid, csak kifogásokat keresel.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője