Egy új kezdet jön - Egymondatos horoszkóp: Március 28.

2017.március.28.

Újhold a Kosban: ez az új kezdetek időszaka, ma senki sem tud megfékezni, bármitől is visszatartani. Energikusan vágsz neki a napnak, de erőszakosság helyett próbáld meg inkább türelemmel és rábeszéléssel elérni célodat. Tegyél rendet a lakásban, és ha nincs időd sportolással levezetni felgyülemlett energiáidat, legalább sétálj nagyokat! A mai napot a kalandok és izgalmak jellemzik, sok az energiád, és nehezen maradsz meg egy helyen. Lehetőleg ne erőltesd túl a szemed, hiúságodnál fontosabb a megfelelő szemüveg használata.

Kos (03. 21-04. 20.) Akaraterőd abban a határozott és megrendíthetetlen döntésben nyilatkozik meg, hogy megszerezd, amit akarsz, anélkül, hogy bárki visszatarthatna ettől.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma egy kis magányra van szükséged, hogy elgondolkodj a múlt néhány eseményén, és eldöntsd, mit akarsz folytatni a jövőben, és mi az, amit inkább elengedsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Vásárolj új ruhákat a barátnőddel, csatlakozz olyan emberekhez, akik erősítik éntudatodat és javítják önértékelésedet: a kapcsolatokból ma erőt tudsz meríteni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne is tagadd, hogy szeretsz jól élni, és ezért a célért kész vagy keményen dolgozni; lehet, hogy új állásajánlatot kapsz, amely esetleg lakóhely-változattást igényel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tettvágyadat senki és semmi nem nyomhatja el, új eszményekkel és tanulmányokkal akarsz megismerkedni, sőt úgy érzed, megérdemelsz egy kis vakációt is.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma az üzleti lehetőségeid kerülnek előtérbe: hozzájuthatsz korábban esedékes járandóságodhoz, vagy a barátokkal kisebb kölcsönökkel segíthettek egymásnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma könnyen félreértheted partnered gyors döntéseit, azt hiszed ugyanis, hogy a párod a döntését az te szempontjaid figyelembevétele nélkül hozta meg.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma két dolgot kell megvizsgálnod, az egyik: hogyan hasznosíthatod legeredményesebben a képességeidet, hogy szakmai céljaidat minél gyorsabban elérhesd.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma még egy rettegett első randi is jól sikerül, és miután kibontakoztattad kreativitásodat, joggal remélheted, hogy meg is élhetsz a tehetségedből.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy nagyobb kiadással járó beruházás megoldhatja a gondjaidat, de fel kell dolgoznod néhány érzelmi problémát, amelyek az utóbbi időben a szívedet nyomták.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Partnered sűrűn telefonál, és olyan tanulási lehetőséggel találkozol, amelynek a munkádban is és általános műveltséged gyarapításában is hasznát veheted.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha eltökélt szándékod, hogy több pénzt keressél, nem kizárt, hogy pályamódosítást fontolgatsz, az viszont biztos, hogy a pénzt jobban meg kell fognod.

Ez is érdekelhet

Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik

Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének