Készülj fel a hatalmi harcokra, főleg a férfiakkal szemben - Egymondatos horoszkóp: Április 13.

2019.április.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Nap ártalmas fényszöget alkot a Plútóval, nem árt résen lenni férfi hozzátartozóiddal és főnökeiddel szemben, akik azt, hiszik, hogy csak nekik van kapcsolatuk a hatalommal. Ebben az időszakban könnyen robbannak ki hatalmi harcok környezetedben, mivel mindenki félti a tekintélyét, erősíteni akarja pozícióját, egyesek pedig megpróbálják félelemben tartással presszionálni környezetüket. A biztonság kedvéért kerüld el a tömeges rendezvényeket, a veszélyes környékeket és személyeket, de legfőképpen azokat, akik hasznot húzhatnak félelmeidből, függőségedből.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel egy nőnek még manapság is nehéz betörnie a hatalom világába, lehetőleg ne provokálj hatalmi harcot azokkal, akiktől a bevételed és a megélhetésed függ!

Bika (04. 21-05. 20.) Kapcsolatod a rokonsággal szakítópróba elé kerül, a felhalmozott sértődöttség és a féltékenység pedig párkapcsolatod kibontakozásának lehetőségét áshatja alá.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne hidd, hogy bármit csinálhatsz anélkül, hogy tekintettel lennél másokra, és szembe kell nézned azzal, hogy szakmai vagy üzleti döntésedet megvétózzák.

Rák (06. 22-07. 22.) Főnököd nehéz órákat okozhat számodra, amikor a fizetésemelésed kérdése kerül szóba, kedvesed pedig igyekszik kezébe ragadni a hatalmat és az irányítást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Külföldi utazáskor aligha úszod meg a bonyodalmakat, de ha ezt szem előtt tartod, és nem kezdesz fontos dolgokba, megúszhatsz néhány kellemetlen percet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szerencsejátékkal nem érdemes próbálkozni, itt az ideje viszont, hogy tisztázd érzelmeidet és üzleti kapcsolataidat, ám egy randiért nem kell szexszel fizetned.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vedd tudomásul a párodtól való függőségedet, anélkül hogy ez szorongást váltana ki belőled, de eszedbe se jusson a megcsalt nő szerepében tetszelegni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kicsit megártott az örökös bizonyítás, a sok munka, egyik rokonod vagy felettesed pedig ellenségesen akadályoz abban, hogy elképzeléseidnek érvényt szerezz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha túl sok a vesztenivalód, ne vállalj pénzügyi kockázatot, és ha a magánéletedben feszültség támad, óvakodj attól, hogy dühödben vagy dacból szórd a pénzt.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne felejtsed el, hogy lejárt a fizetési határidő, már ami a hiteltartozásodat illeti, de ki kell derítened, hol rontod el, amikor megpróbálsz többet nyújtani a családodnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma különösen legyél megértő életed párjával, hiszen neki is lehetnek munkahelyi konfliktusai: a legjobb, ha törődéseddel próbálod leszerelni társad támadókedvét.

Halak (02. 20-03. 20.) Üzleti ajánlatot kaphatsz, de elfog a gyanakvás, hiszen nehezen tudod megkülönböztetni azokat, akik csak a pénzedet akarják azoktól, akiket te magad érdekelsz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Te észrevetted? Csak szemfülesek szúrták ki az édes részletet Lajos herceg szülinapi fotóján!

Te észrevetted? Csak szemfülesek szúrták ki az édes részletet Lajos herceg szülinapi fotóján!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője