Meggyűlhet a bajod feletteseiddel, hivatalos szervekkel - Egymondatos horoszkóp: Április 15.

2020.április.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Kos-Nap és a Bak-Jupiter quadrát fényszöge miatt a napokban aligha kerülhető el valamiféle túlzás, igazságtalanság, szabálysértés vagy hatásköri túllépés. Nagyzolás, dicsekvés úton-útfélen; mindenki fontos akar lenni. Vannak, akik önbizalmuk elvesztését nagyzolással, arroganciával próbálják meg kompenzálni, míg mások mértéktelenségük, felfújt egójuk miatt hívják ki maguk ellen a sorsot. Mivel az önfegyelem hiánya az étkezésben súlygyarapodáshoz vezethet, ajánlatos lenne számolni a kalóriákat. Meggyűlhet a bajod feletteseiddel, hivatalos szervekkel, vagy bizonyos rendeletek miatt hátrányos helyzetbe kerülhetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel hajlamos vagy a túlzásokra és mértéktelenségre, hajlamos lehetsz azt hinni, hogy bizonyos dogok automatikusan megilletnek, akár a törvénnyel szemben is.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne bonyolódj pereskedésbe, próbáld meg elviselni a családodtól és a párodtól való távollétet és vedd tudomásul, hogy a párodnak joga van nem egyetérteni veled!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Üzleti ügyeid, spekulációid nem az elvárásaid szerint alakulnak, ezért minden oldalról meg kell vizsgálnod, hogy egy közös vállalkozásba érdemes-e beszállnod.

Rák (06. 22-07. 22.) Főnököddel, kollégáiddal és a pároddal is meggyűlhet a bajod, s félő, hogy többet feltételezel egy kapcsolatról, szakmai vagy pénzügyi ajánlatról, mint amennyit ér.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha jogtalanság történik a hatáskörödben, akkor se hagyd, hogy valaki a munkában vagy az üzletben belerángasson olyan dologba, ami szabályellenes.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha elérted az anyagi jólétet, ne hagyd, hogy bárki is azt szuggerálja beléd, nem tisztességes élvezni azt, amid van, de a pénzedért nem vásárolhatsz szerelmet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vigyázat, a kötözködő rokonok, barátok és a fokozódó családi követelmények teljesen kiboríthatnak, de te se követelj túl sokat a barátaidtól, pártfogóidtól!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Önfejlesztés helyett benyomáskeltéshez folyamodsz, kedvezőnek szánt képet mutatsz magadról; felfújt egód azonban akadályozza a szakmai és pénzügyi sikert.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma óvakodj az anyagi kockázatvállalástól, de a szerelemben is nehéz helyzetbe kerülsz, ha könyvelést vezetsz, csak a tartozik és követel oldalt tartod számon.

Bak (12. 22-01. 20.) Amikor a családi és anyagi konfliktusok kiéleződnek, vagy már nem tudjátok a korábbi életviteleket fenntartani, nem engedheted ki a kezedből a pénzügyi gyeplőt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Csalódott vagy, úgy érzed, a párod és a barátaid elárultak, de te se állíts olyan dolgokat, melyek kívül esnek a marketingben szokásos túlzások határain.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel kapcsolataid nélkülözik a kölcsönösséget, tegyél különbséget főnöködnek és barátaidnak elfogadható és elfogadhatatlan elvárásai és követelései között!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Bruce Willis felesége és lánya szívfacsaró módon tiszteleg a színész előtt

Bruce Willis felesége és lánya szívfacsaró módon tiszteleg a színész előtt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője