Ma nyomasztani fog az állandó felelősségtudat - Egymondatos horoszkóp: Április 25.

2019.április.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Hold ma már a Bak jegyében jár, délelőtt barátságos fényszögben a Neptunusszal, a nap második felében viszont együttállásban a Szaturnusszal és a Plútóval: megköveteled magadtól és a környezetedtől is a fegyelmet és a felelősségvállalást. Igyekszel megfelelni családod és munkaadóid elvárásainak, de nyomaszthat az állandó felelősségtudat. Egyeseknek érdeke, hogy lépten-nyomon figyelmeztessenek a kötelességeidre, hiszen ha megelégeled a nyomást és az erőfeszítéseket, talán még a fenyegetőzéstől sem riadnak vissza. Ne hagyd magad manipulálni, de kíméld a térdedet, és jelentkezz be a fogorvoshoz!

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a szakmai kötelezettségeidre gondolsz, a problémák nagy részén túljutsz: ha nem így lenne, akkor valószínűleg nem sokáig csinálnád azt, amivel foglalkozol.

Bika (04. 21-05. 20.) Remélhetőleg ma jobban érdekel, mi a helyes, mint az, hogy kinek van igaza; kedvező az idő bőrhámlasztásra, de teljesen alkalmatlan családi ügyek megvitatására.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szívesen kötnél üzletet egy bizalmatlan ügyféllel, éppen ezért nem árt, ha tartalékban azért vannak mások is, amikor a másiktól nem kapsz egyértelmű ajánlatot.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod nem törődik az érzéseiddel, figyelmen kívül hagyja elvárásaidat, felejtsd el a neheztelést, inkább ajánld fel, hogy közösen keresitek a megoldást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma ne is reménykedj abban, hogy valaki megcsinálja helyetted a munkádat, de ha átruházol néhány feladatot munkatársaidra, megelőzheted a kimerültséget.

Szűz (08. 24-09. 23.) Gyermekedtől megköveteled a fegyelmet, de ha túl magas elvárásokat támasztasz partnereddel szemben, nehezen találsz majd szigorú normáidnak megfelelő társat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Torkig vagy vele, hogy dolgozó nő létedre még a háztartás is a nyakadba szakad, éppen ezért ne hagyd, hogy a családod bűntudatot ébresszen benned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Könnyen meggyőzöl bárkit a magad igazáról, de ha valaki a helyeden parkol, gondoskodsz róla, hogy egyhamar ne jusson ilyesmi újra az illető eszébe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha anyagi helyzeted katasztrofálisnak mondható, ráadásul az ügyfelek sem jönnek, akkor a megfelelő ár megkérésének elsajátítása a bevételnövelés kulcskérdése.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy nagyobb csalódás arra késztethet, hogy a pasikkal szemben eltitkold az érzéseidet, de tartózkodásod ellenére szívesen dicsekszel sikeres partnereddel mások előtt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egyáltalán nem tetszik neked, hogy mindig védekező pozícióba kényszerít ez az ellenszenves, nyársat nyelt kolléga, ma mégsem érdemes új állást elfogadnod.

Halak (02. 20-03. 20.) Céljaidat, jövőképedet megoszthatod a pároddal és olyan típusokkal, akik szintén célorientáltak, akik arra bátorítanak, hogy következetesen haladj végig az utadon.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője