Igazi boldogság tölthet ma el, ha ezt az egy dolgot teszed - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 12.

2017.augusztus.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vénusz és a Neptunusz harmonikus 120°-os fényszöge tehet arról, hogy megmámorosodunk a tengerpart, a strandok és a csillogó víz látványától. Boldognak érezzük magunkat, ha szívességet tehetünk szeretteinknek, vagy vigaszt nyújthatunk nekik. Egyesek ebben az időszakban megtalálják lelki társukat, míg mások (művészek, zenészek, táncosok és festők) különlegesen inspirált és ihletett hangulatba kerülnek. Most ösztönös érzékenységgel, empátiával közelítünk másokhoz, kapcsolatainkat az odaadás, a bizalom és az idealizmus jellemzi. Szakmai és üzleti téren megérzéseink, jó szimatunk és mások szükségleteinek kielégítése révén tárulnak fel olyan lehetőségek, amelyekről eddig álmodni sem mertünk.

Kos (03. 21-04. 20.) Amit a párod vagy hozzátartozóid kívánnak, azt ma fontosabbnak tekinted a saját óhajaidnál, ingatlanügyben pedig kövesd azt, amit egy belső hang sugall!

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel ismered az emberi lélek rezzenéseit, tudod, mikor szabad beszélned, és mikor hasznosabb a hallgatás, de ha összejött a társaság, menjetek strandolni!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jóleső érzés, hogy szeretteidnek biztosítani tudod a legszükségesebbeket, de ma oda összpontosítsd a figyelmedet, ahonnan pénz várható.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a rengeteg utazási iroda ajánlatok tömegével halmoz el, válaszd ki a megfelelőt, nézz utána rendesen, nehogy csak a helyszínen derüljenek ki a turpisságok!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma problémád lehet a munkáddal vagy vállalkozásoddal kapcsolatban, szeretődről is kiderülhet, hogy csak egy vadhajtás, pénz nélkül, tele adóssággal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha összefogsz a pároddal és barátaiddal, a nap kézzelfogható haszonnal zárulhat, az élet viszont túl hosszú ahhoz, hogy örökké csak mások kedve szerint élj.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ügyfeleid, vevőid sokkal többet vásárolnak tőled, ha érezteted velük, hogy mennyire fontosak számodra, de mi kifogásod lehet egy munkahelyi szerelem ellen?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Talán az sem válna hátrányodra, ha horgonyt vetnél a párod oldalán, vagy beneveznél többnapos utazásra, ahol legfeljebb romantikatúltengésben szenvedhetsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A munkában és az üzletben mai terveidnek nincs pillanatnyi eredménye, de egy ajánlat csak látszólag érdektelen, az alkohollal viszont vigyázz egy kicsit.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma fogadd el kedvesed meghívását – a hangulatos étteremben elfogyasztott ízletes vacsorátok után – egy, az otthonában felkínált utolsó pohár italra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy medence tiszta vizében úszással kezdeni a napot jó választás, anyagi ügyeidben minden remekül alakul, mégis ma azt érzed, hogy a pihenés sem ölne meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Nyaraló Halaknak ma a víz mellett a helyük; megérzéseid révén új pénzszerzési lehetőségre bukkanhatsz, és egy romantikus program közelebb hoz a párodhoz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője