Nagyon jó időszak áll előtted - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 13.

2017.augusztus.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha fegyelmezetten, szervezetten végzed a munkádat, és ha szervezőkészséged kitartással társul, akkor ebben az időszakban az Oroszlán Nap és a Nyilas-Szaturnusz harmonikus fényszögnek köszönhetően biztonságban érezheted magadat. Olyan időszak ez, amikor felnősz a feladataidhoz, lelkiismeretességednek és összpontosító képességednek köszönhetően mindent be is fejezel, amibe csak belevágsz. Feletteseid bizalmát, együttműködését is elnyerheted, a szerelemben pedig párod díjazni fogja felelősségteljes magatartásodat.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem is képzelted, hogy kedvesed, aki lenyűgöző jelenség, milyen remek szervező, neked azonban ma leginkább azzal imponál, ahogy utazási ügyben intézkedik.

Bika (04. 21-05. 20.) Sokat nyerhetsz egy ingatlanügyleten, nagyszerű üzletet csinálsz, de fontos, hogy szabályszerűen járj el, hiszen nem tanácsos ujjat húznod az adóhivatallal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Rokonaid azt szeretnék tudni, miért választottál olyan pasit magadnak, aki már egyetemre járt, amikor megszülettél: valószínűleg azt hiszik, a pénzére fáj a fogad.

Rák (06. 22-07. 22.) A mai csillagállás megtanít, hogy semmit sem adnak ingyen, és hogy a cégednél csak lojális alkalmazottakat léptetnek elő, és fizetésemelést is csak ők kapnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Partnered komolyan vesz, díjazza felelősségteljes döntéseidet, de az sem kizárt, hogy tartósabb kapcsolat alakul ki egy ismeretségből, mint remélted.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jó, ha azzal töltöd a napot, hogy behozod az otthoni teendőkben felhalmozódott elmaradásaidat, de a családi kötelezettségeket túlságosan nyomasztónak érzed.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bár a cég kitűnően megy, támogatóid (rokonaid) ragaszkodnak hozzá, hogy részt vegyél egy elitpartin, főként azért, hogy állandóan forgalomban legyél.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Megbízhatóságodat díjazzák, főnökeid vagy más tekintélyszemélyek ösztönzően hatnak rád, és ha nincs állásod, találhatsz egy hosszabb távra szóló lehetőséget.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kitartásodnak beérik a gyümölcse, távoli utazásra is elérkezett az idő, de többet érhetsz el a hosszú távú célokra koncentrálva, mintha kicsiket tűznél ki magad elé.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzleti ügyeidben nem véthetsz sem a törvény, sem az etika ellen, irodád költségvetését is meg kell nyirbálnod, főleg, ha az utóbbi időben túl nagyvonalúan kezelted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) El akarod kápráztatni a Nagy Őt, ami érthető, ha saját társadalmi pozíciódat összeveted az övével, de ez a madár talán túl magasan szárnyal hozzád képest.

Halak (02. 20-03. 20.)
Szereted a munkádat, keményen dolgozol, és sok időt áldozol szakmai előrejutásodra, de a megcélzott magasabb poszt eléréséhez több felelősséget kell vállalnod.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegnének van egy nagyon furcsa hobbija, Vilmos herceg „őrültnek” tartja miatta

Katalin hercegnének van egy nagyon furcsa hobbija, Vilmos herceg „őrültnek” tartja miatta

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője