A mai tárgyaláson nyert ügyed lesz - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 18.

2017.augusztus.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Rákban lévő Hold délutánig barátságos fényszöget zár be a Merkúrral és a Neptunusszal, most érdemes csónaktúrára indulni, vízparton nyaralni, barátokat és családtagokat halvacsorára hívni, a lakás mellékhelyiségeit kifesteni. Ha délelőttre időzítesz egy tárgyalást, nyert ügyed van, hiszen képes vagy hatni partnered érzelmeire. Délután használd ki romantikus hangulatodat, hallgass zenét, néz meg egy szerelmes filmet, és ha szükséges, ne restellj segítséget kérni. Este viszont, amikor a Hold szembenállásba kerül a Plútóval, lehetnek olyan szeszélyeid vagy rigolyáid, amelyek zavarhatják párodat, és persze családod tagjait is.

Kos (03. 21-04. 20.) A karriered ma jobban érdekel, mint az érzelmeid, azt pedig, hogy főzőkanállal a kezedben családod szeszélyihez alkalmazkodj, elképzelhetetlennek tartod.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy látszólag érdektelennek induló beszélgetésből szoros, bizalmas kapcsolatot alakíthatsz ki, és ha le akarsz venni valakit a lábáról, hízelegj, mondj szépeket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Helyesen döntesz, ha az otthonodban fogadod az ügyfeleidet, de az esti órákban igyekezz megszabadulni attól a hiedelemtől, hogy a pénz egyenlő a biztonsággal.

Rák (06. 22-07. 22.) Tökéletesítheted a nyelvtudásodat, de vigyázz, mert este a párod könnyen kitapintja a gyenge pontodat, és habozás nélkül elveszi, amit meg akar kapni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha elfogyott a pénzed, gondos számításokba temetkezve nézd át vállalkozásod jövőjét, figyelmedet összpontosítsd a mégoly jelentéktelennek tetsző dolgokra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha érzed, hogy álmaid lovagjával hozott össze a sors, egy olyan hűvös és gyakorlatias nő részéről, mint te vagy, ez szokatlanul romantikus gondolatnak számít.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Végezd a munkádat tisztességesen, ne hagyd, hogy érzelmeid belekeveredjenek, de megszokhattad már, hogy az irigység szövi a munkahelyi pletykát.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jó ötlet lenne hajókirándulásra vagy csónaktúrára indulni a pároddal, hiszen egyrészt remekül fogod érezni magad, másrészt csodás tájakban gyönyörködhetsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az evést ma lehetetlen elkerülni, ráadásul egy üzleti ebéd és az egy tálból cseresznyézés remek üzleti gyakorlat, amit érdemes lenne tökélyre fejlesztened!

Bak (12. 22-01. 20.) Külföldi megbízatásod kapóra jön, de alig tudsz odafigyelni a munkádra, annyira foglalkoztat a partnered: csak a közös étkezés teheti gördülékenyebbé a dolgokat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Horoszkópod azt javasolja, hogy mindenkori jövedelmed bizonyos százalékát forgasd vissza pénzügyi vagy szakmai tanfolyamok költségeibe: remek befektetés!

Halak (02. 20-03. 20.) A mai csillagállás segít abban, hogy ismét beszélni tudjatok egymással, amikor kissé összekaptok, de a párodat zavarja, ha begyöpösödött alaknak tartod.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője