Nagyon izgalmas dolgokat tartogat számodra a hosszú hétvége a csillagok szerint - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 18.

2018.augusztus.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Készülj a hosszú hétvégére! Mivel a Mérleg-Vénusz ma barátságosan üdvözli az Oroszlánban lévő Merkúrt, mely planéta ma éri el retrográd helyzetének utolsó napját, jó hírek, bókok szerezhetnek örömet. Művészként inspirált hangulatba kerülhetsz, kellemes kapcsolatot ápolhatsz a szomszéddal, régi ügyfeleddel vagy vevőiddel. De ne vegyél meg valami drága dolgot, mert néhány nap múlva ugyanahhoz a termékhez akciós áron is hozzájuthatsz. Bár vonzónak tűnhet számodra egy internetes flört, a személyes találkozón kiderülhet, hogy a valóság nem olyan hízelgő, mint az álmaid. Azért mégis adhatsz esélyt olyannak, akit első látásra nem, csak a másodikra találsz vonzónak.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma könnyen ráhangolódsz partnered és rokonaid hullámhosszára, ráadásul a csábítás trükkjeit is bevetheted, de az sem kizárt, hogy itt a menyasszonytánc ideje.

Bika (04. 21-05. 20.) Miközben odahaza kotlasz, azért van néhány jó terv a tarsolyodban, és ha meghívod a pasidat a családodhoz, talán kedvet kap hozzá, hogy családtag legyen.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Csinálj magadnak egy kis reklámot, állj készen egy virtuális flörtre, de gondolhatsz ara is, hogy még a parkolás is alkalmat nyújthat egy új szerelem felfedezésére.

Rák (06. 22-07. 22.) Hozzátartozóid sokkal szívesebben működnek együtt veled, ha dicséred őket, ha viszont lakást akarsz venni, akkor kérj be több árajánlatot és tárgyalj ügyesen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Megtörheted a jeget főnöködnél vagy ügyfelednél, ha érdeklődést mutatsz a járgánya iránt, de ma még kedvességeddel is mozgásba lendítheted anyagi ügyeidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a munkahelyed süllyedő hajó, és a főnöknek fontosabb dolga van, semhogy a fizetésedet megemelje, azért még nem kellene igent mondanod egy új ajánlatra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma könnyed, társalgó stílusban köthetsz üzletet, de kedvesedet, barátnődet vagy ügyfeledet igazán elvihetnéd valami szabadtéri buliba, nem lesz ellenére.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha meggondolatlanul bejelented, hogy otthagyod a céget és keresel egy jobban fizető állást, a párod vagy munkaadód egészen biztos, hogy rávesz, hogy maradj.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Túl korai lenne még eldönteni, szerelmet érzel-e egyik útitársad vagy barátod iránt, mindenesetre a megjelenése és egy közös program teljesen feldobja a napodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Remek ötleteidet pénzre válthatod, új állásra bukkanhatsz, ám egy jó kapcsolati háló mostanában sokkal jobban működik, mint a hivatalos munkaerőpiac.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szerencsés fordulatokra számíthatsz, mind külföldi utazásod, mind üzleti kapcsolataid kamatoztatása során, a párod pedig az illemtanár szerepében is beválik.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha munkádat a kapcsolatépítés pompás lehetőségeként értelmezed, akkor olyan munka- vagy üzlettársakat találhatsz, akik szívesen együttműködnek veled.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője