Szükséged van a változásra - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 28.

2019.augusztus.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Szűz-Mars és a Bika-Uránusz barátságos fényszöge kedvez az új vállalkozásoknak, az önállósodásnak, a munkahelyváltásnak, ám ehhez őszintén akarnod kell a változást. A változtatás és a kockázatvállalás ebben az időszakban szükséges ahhoz, hogy nagyobb önállóságra és mozgástérre tegyél szert. Különösen az újítóknak, a programozóknak, az autó- és motorsportok kedvelőinek kedvez ez a ciklus. Ha szokatlan vagy ismeretlen feladattal kell megbirkóznod, érdemes kipróbálni egy merész, szokatlan ötletet. Az újdonságokra való nyitottságodnak köszönhetően kitörhetsz a korlátozások és megszokások rabságából. Ez a fényszög arra is felhívja figyelmedet, hogy szíved és keringési rendszered kielégítő működése érdekében a sportolásnak életformáddá kell válnia. Ráadásul a munkádat megkönnyítő műszaki berendezéseket is beszerezheted.

Bika (04. 21-05. 20.) Akár munkáról, akár kockázatról vagy szerelemről van szó, nem kell félned az újtól, most magad irányíthatod a sorsodat és az életedben bekövetkező változásokat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Végső elhatározásra juthatsz lakásügyben, az otthonoddal kapcsolatos teendők megelőzik a munkát, de meg kell tanulnod stressz és görcsök nélkül cselekedni.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy rögtönzött szakmai vagy üzleti találkozón mondd el, mit akarsz; csapatod vagy barátaid a legtöbbet nyújtják magukból, megbízhatsz bennük, hisz a cél közös.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha karrieredet és pénzügyi helyzetedet illetően pezsgő változások és korszerűsítések sodrásában találod magad, legyél hajlandó a kedvező áramlatokkal úszni!

Szűz (08. 24-09. 23.)
Váratlan munkalehetőségnek, üzleti ajánlatnak köszönhetően világot láthatsz, a csillagok pedig gondoskodnak róla, hogy szexuális életed se süllyedjen unalomba.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Házasságodban terítékre kerülhet a múlt, és ha az anyagi bajok megrontják viszonyotokat, olyan társat kell keresned, akiben mint üzletfélben sem csalódsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.)
Kapcsolataidat, munkádat illetően változás lóg a levegőben, ehhez egy váratlan találkozás is hozzásegít, partnered pedig remekül képviseli a család érdekeit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma szokatlanul rámenős vagy: ha viszonyt kezdesz a munkahelyeden egyik feletteseddel, és önálló munkaköröd lesz, biztos, hogy szeretőd keze van a dologban.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai csillagállás pezsdítően hat az érzékeidre, a szerelemben és az üzletben pedig eljött a kockázatvállalás ideje, ne idegenkedj tehát a merész megoldásoktól.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Előnyös feltételekkel kaphatsz kölcsönt, de talán újra kell kábeleztetned a lakásodat, hogy a hálózat megfelelően kezelni tudja elektromos kütyüidet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kissé kritikus, munkamániás párod mellett megszoktad a jólétet, vagy egy lehengerlő üzletfél elcsavarja a fejedet, ne hagyd, hogy ő rendelkezzen feletted.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 alkalom, amikor Zendaya bevállalta a pucérruhát, és tarolt a vörös szőnyegen

8 alkalom, amikor Zendaya bevállalta a pucérruhát, és tarolt a vörös szőnyegen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője