Ma sikerül behajtanod a tartozásokat - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 6.

2019.augusztus.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A nap első felében a Mérleg jegyében lévő Hold négyszöge a Rák-Merkúrral tehet arról, hogy képtelen vagy racionálisan gondolkozni. Ám ha megtanulod a helyes kommunikációt, képes leszel harmonikusabb kapcsolatokat kialakítani. Fontos, hogy megoszthasd bizonytalanságodat a pároddal vagy rokonaiddal, de ne küldj zavaros üzeneteket. Keresd barátságos, diplomatikus emberek társaságát, tisztázd konfliktusaidat, de maradj objektív és pártatlan. A nap második fele, amikor a Hold már a Skorpióban jár, kedvez az adósságok kiegyenlítésének, a tartozások behajtásának, de ne legyen bűntudatot, ha viszonyodban elsőrendű fontosságúnak tekinted a szexet.

Kos (03. 21-04. 20.) Délelőtt figyelj arra, nehogy az érzelmeid elködösítsék a logikát, este viszont próbáld ki a pasiddal, hogy bírja-e az ágy rugózata az erős igénybevételt.

Bika (04. 21-05. 20.)
Szeretteid a saját szemükkel látják a világot, és nem mindig fogadják el jónak azt, amit elvársz tőlük - ilyenkor valamelyik fél enged, vagy sikerül megegyeznetek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Talán bejön az a pénz, amire már régóta számítottál, nőgyógyászati panaszok esetén a cickafark biztos segítőd lesz - ülőfürdő és tea ivása együtt jelenti a kúrát.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel viselkedésed társfüggőségre utal, vigyázz, mert egyesek kihasználhatják azt, hogy a magadról kialakított képhez másoktól vársz megerősítést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap első felében bölcs döntésnek bizonyul, ha elutasítasz minden kétes ajánlatot, de fel kell állítanod egy határt, mennyi időt tölthetsz távol a családodtól.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha túl kevés a fizetésed, ma két dolgot tehetsz: vagy megpróbálsz takarékoskodni, vagy ismerőseid segítségével jobban jövedelmező munka után nézel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel képtelenség a múltban élni, képtelenség a múlt eseményeire megfelelően reagálnod: a múltat egyszerűen le kell zárnod, de fogadj el egy új megbízatást.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Reggel talán még nem látsz fantáziát egy ígéretesnek tűnő üzletben, de a nap második felében már semmitől sem riadsz vissza, amiből hasznot remélhetsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nagyobb társaságba invitálnak, feltétlenül menj el, de legyél bizalmatlan, ne hagyd, hogy üzleti partnered vagy szeretőd mindent magának kaparintson.

Bak (12. 22-01. 20.) Nyitottabbnak kellene lenned: néha ülj le a kollégáiddal beszélgetni, az esti órákban pedig közelíts bizalommal párodhoz és barátaidhoz, hagyj fel gyanakvásoddal!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha kollégáiddal két malomban őröltök, jó lenne megbeszélni a dolgot, az nem megoldás, hogy hátat fordítotok egymásnak, és megy mindenki a maga útján.

Halak (02. 20-03. 20.) Amikor megpróbálsz közelebb kerülni valakihez, komoly kockázatot vállalsz, este viszont tarts olyan hely felé, ahol bőséges készlet áll rendelkezésre pasikból.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője