A mai nap nem való komoly munkára - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 8.

2019.augusztus.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Oroszlán jegyében lévő Vénusz és a Nyilas-Jupiter tehet róla, hogy előbújik rejtekéből partitündér-éned, képtelen vagy a luxus, egy vonzó útitárs vagy flörtpartner erotikus csábításának ellenállni. A mai nap nem való komoly munkára, de reprezentálhatsz egy üzleti találkozón, társaságodban learathatod a babérokat és készpénzre konvertálhatod kreativitásodat. Talán még a közös nyaralás is szóba kerül a pasiddal. Fogadás, kockázat, üzletkötés, protekció, jó kapcsolat külföldiekkel, szerencsejáték, eljegyzés, esküvő, nászút egy divatos üdülőhelyen – most bármi bejöhet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma utazhatsz, eljegyzést ünnepelhetsz, nyaralhatsz, mázlid lehet a nyereményjátékokban, de attól se riadj vissza, hogy kifejezd partnered iránti csodálatodat!

Bika (04. 21-05. 20.) Lakásügyben malacod van, a családban békés hangulat uralkodik, és ha egy üzleti társulás vagy családi vállalkozás gondolatát forgatod a fejedben, áldás lesz rajta.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Tudod, hogyan válthatsz ki erős érzelmi reakciókat másokból, s már abban sem kételkedsz, hogy szerelmetek (frigyetek) a legszerencsésebb dolog az életedben.

Rák (06. 22-07. 22.) Feltűnően jól keresel, ügyesen intézed vásárlásaidat, szakmai és pénzügyi húzásaid sorra sikerrel járnak, de nem törvényszerű, hogy fényűzően kell élned.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Örömökben, szeretetben, anyagi sikerekben lesz részed, leveheted a lábáról üzleti partneredet, és ha állást keresel, kedvező benyomást tehetsz munkaadóidra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha már régen elfelejtetted, mit kellene csinálnod az ágyban, képtelenség, hogy összebútorozz a pasiddal, de kiállhatsz mellette, amikor támogatásra szorul.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kapcsolatteremtési erőfeszítéseid, üzleti ajánlataid egy exkluzív partin nemcsak kölcsönösen előnyösek, hanem a másik fél számára kifejezetten hízelgőek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma rábukkanhatsz a nagy Ő-re a munkahelyeden, ha tudod, hogyan tedd magad emlékezetessé, ráadásul újabb szakmai és pénzügyi lehetőségek tárulnak eléd.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma kockáztass, indulj útnak, keresd fel külföldön élő barátaidat, esetleg sportversenyekre is benevezhetsz, hátha ott találkozol majd szíved választottjával.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha attól félsz, hogy elutasítanak, nem fogod átélni a szex varázsát, de csak örülhetsz neki, ha még az anyagi előnyök miatt sincs dolgod szoknyapecér főnököddel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Azért tudod elnyerni az emberek támogatását, figyelmét és pozitív reakcióit, mert őszintén kíváncsi vagy másokra és kölcsönösen előnyös kapcsolatokat ápolsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Anyagiakban, munkában előnyös fordulat, ám ha a kollégáid elhiszik, hogy hasznot húzol egy munkahelyi viszonyból, ez a felfogás árthat a karrierednek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője