Ne vitatkozz, fejezd ki magad egyértelműen - Egymondatos horoszkóp: December 10.

2019.december.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Hold délutánig a Bika jegyében jár, jó érzéked van a pénzhez és a valódi értékekhez. Most érdemes beszerezni a karácsonyi ajándékokat, de a párod túlzott aktivitása ellentétben a te kényelemszereteteddel némi hanyatlást okozhat kapcsolatodban. A Merkúr már a Nyilas jegyébe lépett és december 29-ig ott is marad. Az esti órákban, amikor szembenállásba kerül az Ikrek-Holddal, hajlamos lehetsz több vasat tartani a tűzben, de az sem kizárt, hogy a párod vagy egyik rokonod lemondja az előre megtervezett programot. Ne vitatkozz, fejezd ki magad egyértelműen – a nyíltság nyíltságot vált ki, míg a mellébeszélés összetűzéshez vezethet.

Kos (03. 21-04. 20.) Délelőtt jó vásárt csinálhatsz, de a nap második felében már ne higgy az ígéreteknek, ne forgácsold szét energiáidat, kapcsolataidban pedig ne legyél állhatatlan.

Bika (04. 21-05. 20.) Az anyagi javakból kihozhatod a bennük rejlő lehetőségeket, de mivel a statisztikákat sohasem kedvelted, kérj segítséget a kedvesedtől adógondod megoldásához.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Délelőtt vonulj vissza, elégedj meg a háttérmunkákkal, az esti órákban viszont nem kell elhamarkodott szóváltásba keveredned a pároddal vagy rokonaiddal.

Rák (06. 22-07. 22.) Délelőtt shoppingolhatsz a barátnőddel, este viszont szánd rá magad egy beszélgetésre, amelyben tisztázod azokat a feladatokat, amelyek túlterhelést jelentenek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Délelőtt érdemes olyan feladattal foglalkozni, ami kitartást igényel, de este könnyű zsákmánya lehetsz valakinek, aki sokat ígér, nagy falatot helyez kilátásba.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szeretnél elutazni, és ha ezt anyagilag megteheted, vágj neki az útnak, de este maradj csendben, nem szabad mindig mindenbe beleszólnod, mindent kijavítanod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partnered és rokonaid csak pénzt akarnak tőled, este viszont meggyűlhet a bajod az emlékezeteddel, ezért egy kínos helyzetből próbáld magad kivonni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Partnered mellett biztonságban érzed magad, de ha ész nélkül szórod a pénzt, és adósságaid vannak, segítséget, bizalmat, támogatást senkitől sem remélhetsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Töltsd új megbízások felkutatásával a délelőttöt, este viszont, miután türelmesen végighallgattad a pasid panaszait, nem szabad megoldásokkal bombáznod.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma különleges fogásokkal ingerelheted partnered ízlelőbimbóit, de este ne őt okold idegességedért - erős köhögés ellen pedig igyál mézzel ízesített kakukkfűteát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A nap első felében elnyújtózhatsz egy karosszékben, este viszont tele vagy meglepetésekkel, csak ne hagyd magad elijeszteni a fiúd csípős megjegyzéseitől.

Halak (02. 20-03. 20.) Képtelen vagy betelni a szexszel, de a munkahelyi sérelmeket ne vidd haza, és akkor se sértődj meg, ha életed párja nem teljesíti valamely kívánságodat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője