Ma nehezen bírod elviselni a kellemetlen embereket - Egymondatos horoszkóp: December 3.

2020.december.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold még ma is a Rák jegyében tartózkodik. A nap közepén a Holdat támadó Mars befolyása miatt bizonyos kellemetlen emberek közelében megfájdulhat a fejed vagy a gyomrod, de a harmonikus a Hold-Vénusz- Neptunusz fényszögnek köszönhetően benned és a párodban is igen mély érzések ébrednek: nagyon tetszik nektek ez a meghittebb érzéki és romantikus kapcsolat. De az talán még jobban tetszik, hogy úgy étkeztek együtt, mint egy család. Ráadásul saját bőrötökön is tapasztalhatjátok, milyen könnyű és jó dolog adni egymásnak és elfogadni. Vedd meg a Mikulás-ajándékokat, kápráztasd el a párodat és szeretteidet konyhaművészeteddel, de azon se csodálkozz, ha a pasid olyan vágyakat ébreszt benned, amelyeken nem tudsz és nem is akarsz uralkodni.

Kos (03. 21-04. 20.) Az ünnepek előtt öltöztesd teljes pompába a lakást, hogy meglegyél vele időben, ám ha megízleled a szexuális élvezeteket, ne csodálkozz, ha még többet akarsz.

Bika (04. 21-05. 20.) A mai csillagállás mindenféle kapcsolatot javíthat: szerelmi ügyeket, barátságot, munkatársi viszonyt, társas vállalkozást, de az emberek kicsit többet várnak tőled.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha munkát vagy új bevételi forrást keresel, ma megtalálhatod a megfelelőt, de az irodában ne kavarj olyan pasival, aki pénzért téged is meg akar vásárolni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha szexuális jelzéseket bocsátasz ki, akkor kedvesedet arra bátorítod, hogy érzéki flörtbe kezdjen veled, egy romantikus vacsora pedig lerövidíti az utat a szívéhez.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyik rokonod váratlan szerencséjéből te is hasznot húzhatsz, ráadásul olyan luxuscikkeket vásárolhatsz, melyek eleganciát kölcsönöznek otthonodnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Új szerelmi vagy üzleti kapcsolatodtól sokat vársz, és nem alaptalanul: akinek bemutatnak, okos, ügyes, szponzornak, szerelmi partnernek vagy üzlettársnak ideális.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Valaki jól fizető munkát kínál, új ügyfeleket vagy megbízásokat szerezhetsz, ráadásul a mai napon még az ajándékvásárlással is könnyen boldogulsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ritka, hogy valaki az üzletben és a szerelemben egyaránt sikeres legyen, de neked mostanában gyakran sikerül rácáfolni erre: ma mindenkit leveszel a lábáról.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Bármit teszel is, valaki mindig elégedetlen lesz vele, de próbáld meg kinyomozni, hogy ki lehet az, aki az utóbbi időben rendszeresen elárulja üzleti titkaidat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma összejön a szokásos társaság, barátok, rokonok, szakmai partnerek, akiknek bejelenthetitek a pasiddal, hogy még az évzáró előtt hivatalosan is jegyesek lesztek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Be kell vallanod magadnak, ha egyik kollégáddal való kapcsolatod vagy a karriered ennyire nem foglalna le, már teljesen bele lennél habarodva egyik haverodba.

Halak (02. 20-03. 20.) Érvényesítsd üzleti érdekeidet, és ha semmi kételyed nincs afelől, mit érzel a párod és a rokonaid iránt, köszönd meg nekik, hogy részei lettek az életednek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője