Ajajj, ma szakításra kerülhet a sor - Egymondatos horoszkóp: Február 18.

2019.február.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Nap jóindulatú szextil fényszöget zár be az Uránusszal, de a Vénusz együttállásba kerül a Szaturnusszal. Ha az a vágyad, hogy egy időre kilépj a hétköznapok szürkeségéből, a kötelességek és a rutin fogságából, tedd meg. Az újdonságok és izgalmak iránti vágyad érdekes emberekkel hozhat össze, felvillanyozó találkozásokra számíthatsz. Arról viszont ne feledkezz meg, hogy a kapcsolatok zavartalan működtetése és megőrzése kötelesség- és felelősségvállalást követel. A Vénusz és a Szaturnusz kapcsolata pénzügyi korlátozásokat, ideiglenes vagy végleges szakítást, elhidegülést jelez. Ebben az időszakban ajánlatos lenne áttekintened fontosabb kapcsolatainkat, s tudatára ébredni másokkal szembeni kötelezettségeidnek.

Kos (03. 21-04. 20.) Egy baráti kapcsolatból váratlanul szerelem lehet, de ugyanazzal a pasival dolgozni és élni talán unalmas lehet, tekintet nélkül arra, mennyire szeretitek egymást.

Bika (04. 21-05. 20.) Főnökeid inkább ellened dolgoznak, semmint segítenek, de külföldi kiküldetést csak akkor vállalj el, ha annyit szeretnél tanulni az út alatt, amennyit csak tudsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy váratlan ismeretség vagy utazás új dimenziót nyithat az életedben, de a gazdagság és az anyagi érdek nem vezet szerelemhez, csak gazdasági függőséghez.

Rák (06. 22-07. 22.) Sor kerülhet pályamódosításra, állásváltoztatásra, de egy esetleges csalódás vagy szakítás után leginkább az anyagi és érzelmi biztonságod elvesztésétől félsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Meglévő kapcsolatodat felfrissítheted, ha nem utasítod el a változás lehetőségét, de ma csak nehezen találod meg az egyensúlyt érzelmeid és a munkád között.

Szűz (08. 24-09. 23.) Plusz bevétel, új, jól fizető megbízás a láthatáron, de ha gyermeket vártok a pároddal, megeshet, hogy a babát szűkös anyagi körülmények között fogadjátok.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne várj túl sokat egy új kapcsolattól, ám ha megtalálod álmaid házát, amit a reális értékénél jóval magasabb áron kínálnak, talán jelzáloghitelt kell felvenned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne járj olyannal, aki nem érdemel meg, és ha a kapcsolatod nem tart sehová, inkább most vess véget neki, semmint hogy várd, hogy a dolgok jobbra forduljanak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma felbukkanhat a színen valaki, aki első látásra megtetszik, de ezt a bizonyos barátságot, szakmai vagy pénzügyi kapcsolatot érdemes lenne szorosabbra fűznöd.

Bak (12. 22-01. 20.) Befektetéseid túlságosan kockázatosak, s úgy érezheted, hogy a munkával és a gyerekkel kapcsolatos terhek közül sokkal többet viselsz, mint a párod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy rendhagyó program lehetővé teszi, hogy a pároddal kiszakadjatok a mindennapi rutinból, de ne rágódj a múlton, nem segít az semmit.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne legyints minden új ajánlatra, különben idővel a kutya sem fog megkeresni: egy barátságot vagy üzleti kapcsolatot érdemes lenne szorosabbra fűzni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője