A mi napon érzékenyebb leszel a szokásosnál - Egymondatos horoszkóp: Február 22.

2021.február.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hét első napjának hangulatát a Rák jegyében haladó Hold befolyásolja, érzelmesebb, érzékenyebb és háziasabb leszel a szokásosnál. Biztonságot a szüleidtől és a családi kapcsolataidtól remélhetsz. Ebédidőben a Halak-Nap és a Rák Hold barátságos rezgései lehetővé teszik, hogy megkapd azt a feltétel nélküli szeretetet és gondoskodást, amire vágysz. A mai csillagállások harmóniát jeleznek a szülőkkel és a családdal, a párkapcsolatokban is egyre erősödik a kölcsönös szeretet és empátia. Gazdag fantáziádat a nap közepén kiélheted az alkotásban, este viszont a Hold és a Bika-Uránusz szextil sugallatára új bőrbe bújhatsz, új módszereket kereshetsz, és ha új és másféle emberekkel érintkezel, ez belőled is kihozhat új dolgokat.

A mi napon érzékenyebb leszel a szokásosnál - Egymondatos horoszkóp: Február 22.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Figyelj jobban érzelmi szükségleteidre, ugyanakkor törődj a családoddal, segíts szüleidnek az otthoni munkákban, kebleidet pedig kényeztesd tápláló pakolással.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma lazíthatsz, megnézheted kedvenc szappanoperádat, este viszont találj ki valami kellemes programot, amivel közeli hozzátartozóidnak is kedvezel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne akkor menj vásárolni, amikor sebezhetőnek érzed magad, de ne térj ki egy munkahelyi vagy anyagi probléma elől, amely ezt az érzelmet váltotta ki belőled.

Rák (06. 22-07. 22.) Fordíts több időt saját magadra, a barátaiddal, családtagjaiddal és üzleti partnereiddel való kapcsolatod ápolására, este viszont indíts újra egy fontos ismeretséget.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Csak akkor válhatsz valóban érett felnőtté, ha megbocsátod szüleidnek a nevelésed során elkövetett hibákat és hagyod "elmenni" a keserű élményeket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha azok közé a nők közé tartozol, akik túlságosan válogatnak, ma akkor is értékeld azt, akit megkaphatsz, de ne olyat akarj, akit vagy amit nem kaphatsz meg!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem kell föladnod a munkádat, megszakítani tanulmányaidat, és szorgos háziasszonnyá válnod, de az esti órákban csak gazdag pasival lenne szabad kezdened.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nincs különös esemény a mai napon, mégse mondd, hogy nincs semmi dolgod: törődj a családdal, de ne lepődj meg azon, ha valaki meglágyítja a szívedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Üzletfeled vagy egyik rokonod pénzzel vagy állásajánlattal állít be, de talán orvosra kell költened - adósságaidat is törlesztheted vagy akár vissza is fizetheted.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha tisztában vagy azzal, hogy ezt az érzékeny, de házias pasit el tudnád fogadni házastársnak, a jó irányba terelgetheted, ha megmondod neki, hogy szereted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy nincs olyan szerencséd, hogy abból élj meg, amit szeretsz csinálni, de mostanában ugyanolyan könnyű jól kereső férjet találnod, mint szegényt.

Halak (02. 20-03. 20.) A veled született kreativitás és intuíció a munkádban és a párkapcsolatodban is érvényesül - este hagyd magad beszervezni kedvesed meglepő tervébe.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője