Ne élj vissza a hatalmaddal - Egymondatos horoszkóp: Február 24.

2021.február.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Bika jegyében lévő Mars és a Bak-Plútó trigon fényszöge arra hívja fel a figyelmet, hogy a pénz és a szex olyan hatalom, amellyel élni, de nem visszaélni kell. Gazdasági hanyatlás idején a kemény kéz politikája a nyerő mind a szakmai, mind az üzleti világban. De megvan a szükséges akaraterőd ahhoz, hogy ellenállás nélkül leküzdd az érvényesülésed útjában álló akadályokat. Mivel pompás erőnlétnek örvendhetsz, kevés alvásra van szükséged és könnyen kilábalsz bármilyen betegségből. Alkalmas ez az időszak nagyobb változtatások végrehajtására környezetedben, könnyen megszerezheted mások pénzét, és mivel nyomozói adottságaid is működnek, felfeded vállalkozásos gyenge pontjait és kiagyalod, miként lehet azokat kigyomlálni. Megállapíthatod, hogy érdemes-e újraéleszteni egy válságba került vállalkozást. Céget alapíthatsz, állást változtathatsz magasabb fizetésért, de nem vagy hajlandó előnytelen kompromisszumokba belemenni.

Ne élj vissza a hatalmaddal - Egymondatos horoszkóp: Február 24.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Egy állásajánlat vagy cégalapítás megoldja anyagi gondjaidat, de ha a főnök vagy cégtulajdonos gátlástalan alak, vigyázz, nehogy habozás nélkül kihasználjon.

Bika (04. 21-05. 20.) Utazás, tanulmány közben mély benyomást teszel valakire, de a pasi nem sejtheti, hogy nem az elszabadult ösztöneid tettek olyan gátlástalanná a karjaiban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Előtérbe kerülnek a közös anyagi érdekeltségek - ha társat veszel magad mellé, érdekellentétek is felmerülhetnek, ezért jól gondold meg, mielőtt döntesz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha eleged van a párod állandó parancsolgatásából, kiereszted a karmaidat, hiszen a párkapcsolat nem uralkodás, hanem egyenrangú felek kapcsolata.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a főnököd vagy munkatársad olyan benyomást kelt, mint aki el akar csábítani, keresztüllátsz rajta, és hamar észreveszed játszmáit, számító üzelmeit.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tudod, mire számíthatsz üzletfelednél: előadja az érveit, azután igyekszik meggyőzni téged az igazáról, de az ágyban is megbeszélhetitek az üzleti ügyeket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Életed párjával belevághattok a házvásárlásba, amelyhez kölcsönt kaptok, de fontos, hogy az adósságaidat a jövedelmedhez képest tartsd alacsony szinten.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem jelent számodra különösebb nehézséget olyan döntés felé vezérelni környezetedet, amit te szeretnél hozni, de lehetőleg ne gázolj át mások érdekein.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkádban, pénz- és állásügyben előbbre léphetsz, de makacs munkahelyi szeretődnek azért kellene melletted maradnia, hogy végre kigyógyulj belőle.

Bak (12. 22-01. 20.) Műtéttől nem kell félned, hamar felépülsz, hatalmat szerezhetsz, de ha a tisztán testi szenvedély erős kötelékké alakul át, akkor mégsem olyan a szíved, mint a jégcsap.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egyesek igyekeznek megakadályozni érvényesülésedet, de az sem kizárt, hogy új munkád miatt költöznöd kell, ráadásul a család is erős nyomást gyakorol rád.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem tűröd az önkényeskedést, de az egyetlen veszély, ami fenyeget, az az, hogy ha üzleti tárgyalásodon vitatkozol, amikor pártfogód bizalmat vár el tőled.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője