Február utolsó napján sok minden megváltozhat - Egymondatos horoszkóp: Február 29.

2020.február.29.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Február utolsó napján a hátráló Halak-Merkúr és a Bika-Uránusz fényszöge arra utal, hogy kapcsolataid, kommunikációs és üzleti módszereid, termékeid és ügyfeleid változhatnak. Ha gyakran idegeskedsz a pénz vagy a munkád miatt, akkor anyagi függetlenséged elérése az egyik legfontosabb feladatod. Túlságosan is fontos ahhoz, hogy a véletlenre bízd, de korai lenne még saját üzletbe vagy vállalkozásba fognod. Ám ha az általad igényelt jövedelmi szint alatt vagy, kezdj alkotó módon gondolkozni vagy mérlegelni a munkahely-változtatás lehetőségét, de egyelőre tartózkodj a fontos döntésektől.

Kos (03. 21-04. 20.) Tegyél meg mindent vagyontárgyaid védelmében, ne hagyd, hogy a pénz befolyásolja barátságaidat és ismeretségeidet, s ne pletykálkodj a kollégák háta mögött!

Bika (04. 21-05. 20.) Ötletgazdagságod szinte kimeríthetetlen, tehát érdemes rákapcsolnod a kreativitást igénylő közösségi tevékenységekre, de mentsd le számítógépedről az adataidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne várd meg, amíg a kevésbé fontos feladatok sürgőssé váljanak, mert akkor már nagyon összekuszálódnak a szálak, és nagyon nehéz lesz rendet teremtened.

Rák (06. 22-07. 22.) Sok rendeznivaló ügyed lenne, de ha fontosabbnak ítélsz meg egy üzleti találkozót vagy utazást, könnyen melléfoghatsz, és ha veszel valamit, megbánod döntésedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Óvakodj a haszonleső barátoktól és egy munkahelyi viszonytól, az üzletkötést sem érdemes siettetni, számolnod kell ugyanis a bekövetkező változásokkal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hivatalos utazás, tárgyalás rosszul sülhet el, a tévedések még nyilvánvalóbbá lesznek, épp ezért a hibák elkerülése érdekében ellenőrizz minden ajánlatot!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha üzletről, jól fizető megbízásról van szó, képes vagy a szexuális vonzerődet is bevetni, ha ettől némi hasznot remélsz, de hagyj fel káros szokásaiddal.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Elszánt törekvésed a partnered és rokonaid megreformálására egyet jelenthet az elvesztésükkel, de a mai nap üzletelésre és spekulációra sem igazán kedvező.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A munkában változás várható, de ne hagyd, hogy válaszút elé állítsanak, ám ha szeretteid problémáival foglalkozol, addig sem gondolsz saját gondjaidra.

Bak (12. 22-01. 20.) A munkában vagy utazás során érhetnek meglepetések, de ne tegyél fel sem kedvesednek, sem kollégáidnak olyan kérdéseket, amelyekkel zavarba hozhatod őket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A költözés kockázattal, plusz kiadással jár, de ha bevételeid növekednek, megeshet, hogy túl sokat engedsz meg szeretteinek, akik ezzel visszaélnek.

Halak (02. 20-03. 20.) Amikor egy izgalmas partner csodálatos dolgokat ígér a kapcsolat elején, pár randi után még túl korai lenne együttélésre vagy tartós kapcsolatra következtetni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 esküvői frizura, ami bármilyen ruhához passzol, ha vendégként érkezel

4 esküvői frizura, ami bármilyen ruhához passzol, ha vendégként érkezel

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője