Vigyázz, ma nagy lehetőséget hagyhatsz ki - Egymondatos horoszkóp: Január 12.

2019.január.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel ezen a hétvégén a Bak jegyében lévő Merkúr együttállásba kerül a Szaturnusszal, kommunikációs és közlekedési nehézségekre, kellemetlen kritikákra, elutasításra, akadályok és korlátozások felbukkanására számíthatsz. Hajlamos lehetsz a negatív gondolkodásra, a túlzott aggodalmaskodásra, pedig pesszimizmusod miatt számtalan ígéretes lehetőséget hagyhatsz ki. A merev véleményalkotás, a makacsság, a szőrszálhasogatás pedig nehezen gyógyuló sérelmek okozója lehet. Olyan tevékenységekben ígér viszont sikert ez a fényszög, amelyek megkívánják az összpontosítást, a kitartást, a felelősségvállalást és az apró részletekre való gondos odafigyelést.

Kos (03. 21-04. 20.) Munkaviszonyod megszűnhet, főnököd vagy kollégáid tisztességtelenül bánnak veled, esetleg olyan döntést hozol, amelyet később hideg fejjel nézve, megbánhatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Külföldi utazás vagy egy pénzügyi megállapodás meghiúsulhat, ne vegyél valutát, de ha külföldi munkáról tárgyalsz, előre tisztázd az anyagi feltételeket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel társulás, kölcsönügylet vagy egy új adótörvény miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, minden nagyobb horderejű döntés előtt fordulj szakértőhöz.

Rák (06. 22-07. 22.) Fogadd el a kritikát vagy a negatív választ, talán fájni fog, de csak hasznodra válhat, partner vagy rokon panaszait viszont ne vedd személyed elleni támadásnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Félő, hogy az állásféltés miatt alulértékeled munkádat, szolgáltatásaidat: ne dolgozz ellenszolgáltatás nélkül, merd megkérni szolgáltatásaidnak árát!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha olyan pasiba estél bele, akivel együtt dolgozol, és az anyaságról sem akarsz lemaradni, előbb győződj meg arról, hogy vajon kedvesed viszonozza-e az érzéseidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a családban kommunikációs problémák adódnak, vagy olyasmit várnak el tőled, amire senki más nem hajlandó, ne hallgass, inkább tagadd meg a kérést.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Járgányod lerobbanhat, de üzleti ismereteidben pótolhatsz egy hiányosságot, ha viszont pénzről tárgyalsz, igyekezz kompetens ember benyomását kelteni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha cégednél nadrágszíjmeghúzásra kerül sor, kénytelen vagy alkudozni a fizetésedért, ha viszont a párod kevés pénzt hoz haza, ne rá hárítsd a felelősséget.

Bak (12. 22-01. 20.) Külföldi utazás, szerződéskötés meghiúsulhat, egy tárgyalás viszont a te terveid szerint fog lezajlani, de azért nem árt, ha felkészülsz néhány negatív reakcióra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma szinte senkit nem engedsz közelebb férkőzni magadhoz, és ha attól félsz, hogy mindenki becsap, vizsgáld felül, vajon miből fakad ez a bizalmatlanságod.

Halak (02. 20-03. 20.) Valaki a barátaid vagy rokonaid közül megsérthet, de ha megbízható párodnak házassági tervei vannak veled kapcsolatosan, legalább tudod, hányadán álltok.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője