Hajlamos leszel ma a rivalizálásra - Egymondatos horoszkóp: Január 19.

2021.január.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Kos jegyében haladó Hold a nap első felében nincs éppen jó viszonyban a Bakban lévő Vénusszal, igazi, határozott, karrierista nő vagy, de hajlamos lehetsz a pároddal és a munkatársaiddal is rivalizálni. Amelyik pasi engedelmes, odaadó társra vágyik, nálad rossz helyen kopogtat. De a Vízöntő-Merkúr és a Hold barátságos fényszögének köszönhetően délután egy-két vicces, spontán megjegyzés sokat könnyíthet a helyzeten. Telefonok, e-mail üzenetek, ígéretek, hálózatépítés - de lehetőleg ne hivatkozz fejfájásra, amikor a kedvesed szexre vágyik!

Hajlamos leszel ma a rivalizálásra - Egymondatos horoszkóp: Január 19.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Ne akarj mindenáron legyőzni valakit pusztán azért, nehogy a másik győzzön le téged, de ha részt akarsz venni egy fontos projektben, be kell kerülnöd a csapatba.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha azt akarod, hogy olyan melód és fizetésed legyen, amilyet szeretnél, tenned is kell érte - kezdj el apró dolgokon gyakorolni, hogy a te akaratod is érvényesüljön.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a kedvesed félrehúzódott vagy csak az üzlettel törődik, akkor elképzelhető, hogy társaságod, egy új ismeretség vagy a közös projekt elfeledeti csalódásodat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha soha nincs vége a munkaidődnek, és emiatt még a párodat és a családot is elhanyagolod, akkor most kell kiszállnod a nonstopmeló vagy üzlet csapdájából.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A pasid nem szorong amiatt, hogy telefonálás helyett csak SMS-t küldött neked, de ha beleképzeled magad a másik helyébe, akkor nem ítélsz elhamarkodottan.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kiváló terveiddel nem mersz előállni, mert félsz a felsüléstől, de ha tanácsra van szükséged, fordulj munkahelyi főnöködhöz, az ágyban viszont legyél vadacska.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy inkább lakótársaknak érzitek magatokat a pasiddal, semmint szerelmeseknek, de ha valamiben nem értetek egyet, a békülős szexnél nincs jobb.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha döntés előtt állsz, használd ki helyzeti előnyödet, és úgy adj választ a párodnak, rokonodnak vagy kollégádnak, hogy a másik ne találhasson kibúvót.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Képes vagy nagyon odatenni magad, ha szeretnél elérni valamit: egy régóta húzódó üzleti ügyet rendezhetsz, délután munkáról is előnyös pozícióból tárgyalhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Valószínűleg túlliheged a dolgokat, hogy megpróbálsz részt venni családod vagy partnered életében, de beszélhettek bármiről, csak a munkáról és a pénzről ne.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jó hírt kapsz, jó hírt közvetíthetsz, felgyorsul az életed, de ezt most élvezed, annál is inkább, mert nemcsak gyors tempóról, hanem igazi hatékonyságról van szó.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma még a szokásosnál is gyanakvóbb vagy, biztonságra törekszel: az előrelátás nagy erény, de a fölösleges kukacoskodás ártalmas és csak veszteséget termel.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője