Ma hajlandó vagy levetni érzelmi védőpáncélodat - Egymondatos horoszkóp: Január 23.

2020.január.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Jóllehet az Uránusztól támadott Nap ma is arra ösztönöz, hogy kilógj a sorból és megszegj néhány szabályt, esetleg szabadságvágyad kényszerít váratlan irányváltásra. A harmonikus Halak-Vénusz és Bak-Jupiter-rezgéseknek köszönhetően jó benyomást kelthetsz főnökeidben, és úgy tűnik, a párkapcsolatodban is hajlandó vagy levetni érzelmi védőpáncélodat. Mivel a romantika és a segítőkészség a szeretet kifejezési formája, gondolj arra: nem jobb az örömteli élet, mint a rideg közöny? A szerelmesek közel kerülnek egymáshoz, keresve sem találhatnánk alkalmasabb időpontot ennél egy kis vakációzásra. A mai nap alkalmas időszak arra is, hogy megkérjünk egy tekintélyszemélyt, hogy valamilyen ügyben segítsen nekünk. Ha őszinte szívvel kérünk szívességet valakitől, akit tisztelünk, akkor bizonyosan részesülni fogunk a támogatásában.

Kos (03. 21-04. 20.) Csábító ajánlatot kaphatsz, de nem kellene lemondanod hivatásbeli és üzleti ambícióidról azért, hogy feleséggé, titkos szeretővé vagy eltartottá válhass.

Bika (04. 21-05. 20.) Egyik ellenkező nemű barátodról kiderülhet, hogy hihetetlenül izgató; egy utazás felpezsdíthet, de a mai nap jogi és anyagi problémák tisztázására is alkalmas.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Vállalkozóként jó kapcsolatban kell lenned a bankoddal; valaki, akivel szakmai vagy anyagi kapcsolatban állsz, üzleti érzékével ma meghódíthatja a szívedet.

Rák (06. 22-07. 22.) Peres ügyben győzelem, külföldi vakációdon valaki elbűvölhet, és ha valóban megtetszett neked, még az sem kizárt, hogy hamarosan ideális házastársad lesz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Aki munkát keres, annak sikerülhet ma elhelyezkednie, új feladatba vagy vállalkozásba foghatsz, sőt még a párodhoz is közelebb kerülhetsz a paplan alatt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy üzleti vagy szerelmi kapcsolatnak köszönheted új ismeretségedet - kiváló a nap eljegyzésre, üzletkötésre, kreatív tevékenységekre, vakáció megkezdésére.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Pénz- és ingatlanügyekben kedvező fejlemények: a mai csillagállás az anyagi elképzeléseidre és a lakásoddal kapcsolatos beruházásokra lesz kedvező hatással.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bárkit bármire rábeszélhetsz, művészi tevékenységed pénzt hoz a konyhára, felcsíphetsz egy jóképű vállalkozót, de a gyermekvállalás témája is felmerülhet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A mai csillagállás otthonoddal és családoddal kapcsolatos új lehetőségek és események ígéretét hordozza, talán most készülsz lakásvásárlásra, költözésre.

Bak (12. 22-01. 20.) Együttműködési ajánlatod, önreklámod a legbefolyásosabb személyiségeket is kellemesen érinti, és ha állást vagy szerelmet keresel, azt is megtalálod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha tiszteletben tartod támogatóid és rokonaid elvárásait, valószínű, hogy ők is tekintettel lesznek rád, s talán még kreatív projektjeid egyikét is eladhatod.

Halak (02. 20-03. 20.) A barátok, protektorok ma sokkal segítőkészebbek a megszokottnál, támogatják céljaidat, de olyan üzleti kapcsolatra is szert tehetsz, amely hasznodra válik.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője