Nyitott leszel minden újdonságra - Egymondatos horoszkóp: Január 24.

2020.január.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vízöntőben lévő Újhold a változás szelét jelzi, és talán olyan utat követhetünk, amely eddig ismeretlen volt számunkra. Izgalmas napok vannak mögöttünk, de a mai Újhold kedvez az új vállalkozásoknak, kihívásoknak, a csapatmunkának, a közös tevékenységeknek és a kapcsolatépítésnek. Jó érzés valamilyen csapathoz vagy szervezethez tartozni, és ha a barátnőd vagy a párod izgalmas programot ajánl, nem fogsz ellenállni. Valószínű, hogy kísérletező kedvedben vagy, nyitott leszel minden újdonságra, de a rutin és a korlátozás kifejezetten bosszant. Vigyáznod kell, ha betonon edzel vagy futsz, megerőltetheted a vádlidat. Lábszárgörcs ellen fogyassz banánt, és jutass elegendő magnéziumot a szervezetedbe. A szerelem most nem a szívedben kezdődik, hanem az agyadban.

Kos (03. 21-04. 20.) Ideje, hogy újra emberek között forogj, és ha azt akarod, hogy a nagy Ő keresse a barátságodat, igyekezz barátként is megkedveltetni magad, de ne lógj a nyakán.

Bika (04. 21-05. 20.) Új karrierlehetőségek nyílnak meg előtted, de ha életed a mindennapok megszokott medrében folydogál, káosz keletkezhet, ha napi beosztásod rendje felborul.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egészen biztos, hogy nem utasítod el azokat a szenzációkat, amelyeket egy külföldi utazás kínál, hiszen be vagy sózva, s készen állsz arra, hogy nekivágj a világnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Az érzelmek nélküli szex nem megy neked, és ha a párod külön akarja kezelni a pénzt, akkor ki kell dolgoznotok olyan megoldást, amely mindkettőtöknek megfelel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kedvesed csupa spontaneitás, de el kell viselned kötelékfóbiáját, és meg kell akadályoznod, hogy kapcsolatotokban felüsse rút fejét a megszokás és az unalom.

Szűz (08. 24-09. 23.) Élvezed, ha izgalmas szakmai feladatot oldhatsz meg, de vigyázz, mert könnyen megerőltetheted a vádlidat; a mai napra ajánlott a böjt és a könnyebb testmozgás.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egyfelől szeretnél szabad lenni – másfelől arra vágysz, hogy tartozz valakihez, de most normális dolog két, egymásnak ellentmondó vágyat érezni egyszerre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Figyelmedet lekötik az otthoni teendők: rokonlátogatás várható, lehet közösen tévét nézni, de unalmas házimunka helyett inkább szervezz családi programot.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma tudatosan keresed az intellektuális ösztönzéseket, örülsz, ha bővítheted ismereteidet, de ne várd el rokonaidtól, hogy úgy táncoljanak, ahogy te fütyülsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma kövesd a piaci eseményeket, figyelj arra, hogy jobb hatásfokkal több pénzt keressél, és hogy jövedelmedet nemcsak okosan, hanem kellemesen használd fel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sokat tanulhatsz azzal, ha új dolgokat próbálsz ki, párod és kollégáid is segítőkésznek mutatkoznak, de a szerelemben a szellemi vonzerő alapfeltételnek számít.

Halak (02. 20-03. 20.) Olyan időszak ez, amikor a pasid elvonul a barlangjába: valószínűleg szüksége van magányra és valamivel több függetlenségre, de később majd magától visszatér.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője