Ne sértődj meg, ha nem mindenki kapható az ötleteidre - Egymondatos horoszkóp: Január 24.

2021.január.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vízöntő jegyében lévő Nap és a Szaturnusz együttállása arra figyelmeztet, hogy ápold barátságaidat, kapcsolataidat, vedd figyelembe közösséged érdekeit, de ne sértődj meg, ha egyesek nem díjazzák újító elképzeléseidet. A kötelesség meglehetősen rideg fogalom, megkeményíti az embert, de óvakodj attól, hogy bizonyos kíméletlenséget mutass magaddal vagy másokkal szemben. Ha feljebb akarsz lépni a ranglétrán, tudásodat közösséged érdekében kell hasznosítanod, ahhoz meg, hogy jól teljesíts, szabadságra van szükséged. Valószínű, hogy korlátozásokat, akadályoztatásokat kell elviselned, de mivel ahogy mondani szokás: teher alatt nő a pálma, az akadályok leküzdése, a felelősség vállalása előnyünkre fog válni.

Ne sértődj meg, ha nem mindenki kapható az ötleteidre - Egymondatos horoszkóp: Január 24.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) A mai nap a kapcsolatépítés, a szerelem és a barátság ünnepe, a sikerélményé, amikor a nehézségek közepette megvalósulni látod régen dédelgetett tervedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha családi vállalkozásod nem képes lépést tartani a technológiai fejlődéssel, s ezért rosszul mennek az ügyei, akkor szerezz jártasságot műszaki kérdésekben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Tudásoddal, diplomáddal és kitartásoddal sokra vihetnéd külföldön, de nem biztos, hogy el tudnád viselni az idegen környezetet, az otthonod és rokonaid hiányát.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nem vetted eddig észre, hogy fukar, önző, jéghideg kötelékfóbiás pároddal nem lennél boldog, ne kösd össze a sorsodat ezzel a számító hozományvadásszal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a kiválasztott férjjelölt ragaszkodik a függetlenségéhez, nem ő a megfelelő pasi számodra, te mégis azon töprengesz, vajon van-e lehetőséged, hogy megfogd?

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a munkád százszor fontosabb neked, mint a párkapcsolat, azért vedd észre, hogy kollégáid között is akad megbízható, okos pasi, akit nem kellene elutasítanod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Rövid életű kalandokra nem vagy kapható, barátságot vársz a párodtól, de kreativitásod halála, ha képtelen vagy kitörni a rutinból, a terhes egyhangúságból.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szakmai sikerhez nem vezet aszfaltozott út, ha otthon, önállóan kell dolgoznod, főnököd vagy megbízód elvárja, hogy jó, információhordozó döntéseket hozz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Elintézhetsz néhány üzleti telefont, de ne hagyd, hogy egyesek úgy beszéljenek veled, mintha a számítógép-programokon kívül semmi más nem érdekelne.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne foglalkozz megint olyasmivel, ami semmit sem hoz a konyhára, szexuális kapcsolatod viszont kizárólag a pénzcsinálásról és céged megmentéséről szól.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Idén megszeretted szabadságodat, ma viszont megtudhatod, mit is érzel a párod iránt valójában, de most talán még a szabadságodnál is sokkal többre vágysz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha barátaid, kollégáid hátba támadtak, sértik az érdekeidet, úgy érzed, jobb lenne egy lakatlan sziget csöndjét élvezni, a kellemetlen emberektől megszabadulni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője